Üye Paneli

Fatih Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul ili Fatih ilçesinde eğitim ve araştırma hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Hastanemiz Fatih Haseki Merkez Yerleşkesi, Fatih-Haseki Semtinde yer almaktadır. 2019 yılının Temmuz ayına kadar ayaktan ve yatarak sağlık hizmeti sunumu bu yerleşkemizde verilmiş olup; Sultangazi Yerleşkesi Binası’nın hizmete açılmasıyla yataklı birimlerimiz yeni binamızda hizmet vermeye başlamıştır. Fatih Haseki Merkez Yerleşkesi’nde sadece ayaktan poliklinik hizmeti ve tetkik hizmetleri verilmeye devam etmektedir.

Fatih Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Fatih Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Aksaray Mah. Adnan Adıvar Caddesi Fatih, İstanbul

Hizmetler / Bölümler

Şehir

Yorum Ekle

Bir yanıt yazın

Randevu

Geri Bilidirm
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Lütfen hatayı seçiniz.