Üye Paneli

Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi, İstanbul ili Avcılar ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi 2008 yılında Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası olarak hizmete açılmıştır. Hastanemiz 1872m² arsa alanı üzerinde, toplam kapalı alanı 30501 m² dir. 100 yatak kapasiteli hastanemizde yatan hasta üniteleri dışında Acil Servis, Genel Yoğun Bakım, Poliklinikler ve Evde Bakım Hizmetleri ve Kan Transfüzyon Merkezi birimleri ile hizmet vermektedir. Hasta odalarımız 1 yataklı, 2 yataklı ve 3 yataklı olup, odalarda tv, banyo, refakatçi koltuğu, buzdolabı, giysi dolabı ve hemşire çağrı sistemi bulunmaktadır.

Hastanemiz bünyesinde Dahiliye, Nöroloji, Ortopedi, Göz, Kulak Burun Boğaz, Psikiyatri, Üroloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Cildiye, Genel Cerrahi, Anestezi, Çocuk Hastalıkları, Diyetisyen, Diş Ünitesi Ve Sağlık Kurulu olmak üzere 15 branşta poliklinik hizmeti vermektedir. Hastanemiz Acil Servisi 15 yataklı olup acil hastalarımıza 24 saat kesintisiz hizmet vermektedir. Hastanemizde 4 salonlu Ameliyathane, 9 yataklı Genel Yoğun Bakım Ünitesi de faaliyet göstermektedir. Bu şekliyle hastanemizde günlük ortalama 2000 hasta muyenesi yapılmaktadır.

Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi, Sayın Bakanımızın 02.01.2014 tarih ve 95796091-020/5451/366 sayılı olurları ile Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden ayrılarak, B Sınıfı Devlet Hastanesi statüsünde bağımsız olarak hizmet vermeye başlamıştır.

Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Üniversite Mah. Yeni Yuvam Sok. No:4 Avcılar, İstanbul

Hizmetler / Bölümler

Şehir

Google Yorumları

2,8
736 yorum
  • Lefunza
    Lefunza
    bir hafta önce

    Hayatınızı görüp görebileceğiniz en kötü hastane sistemine ve en kötü doktorlara sahip olduğunu tecrübe edeceksiniz devlet hastanesi biliyorum insanlarla ugrasmak kolay değil ama sizin işiniz bu bedavaya çalışmıyorsunuz saat 10 da geldim gıda zehirlenmesinden beni 3 e kadar beklettiler iş yerinden rapor istediler tüm gun hastanede gecirdiğim icin sonra rapor veremeyiz felan diyip gönderdiler ilac bile yazmadılar tespit edemedikleri rahatsızlıkları siklemiyorlar Kelimenin tam anlamıyla iğrenc bi sistem

  • ali uğur yazal
    ali uğur yazal
    bir ay önce

    Güzel bir hastane bugün oradaydım doktor Dr. Baqır bey gerçekten ilgilendi, her güzel kan testi ve ultrason verildi kan testini yaptırdım sıra ultrasona geldi hadi gözümüz aydın ( bugün 26/07/2024 Cuma) ultrason günü ise 09/12/2024 üzüldük bir ay sonra bile ölsem ultrason sonucunu alamayacağız

  • Şeyma Sazan
    Şeyma Sazan
    2 hafta önce

    Bu kadar berbat bir hastane olamaz kısa saçlı hafif kilolu bir bayan hemşire bana ateş düşürücü serum takacaktı ve saat gece 11 di serumun yan kısmına iğne taktı çabuk bitsin diye en sonda açtı serumu da 3 4 dk arası sürdü serum canımızı kime emanet ediyoruz biz ya bunu söylediğimizde de oradaki doktor ve hemşireler gülüyorlar Şuan da şikayet etmemek için kendimi zor tutuyorum ben hastalıkla mücadele ediyorum çok kötüyüm onu yaptığına bak her şey berbattı her şey kötüydü bu kadar kötü ve plansız bi hastane olamaz bir daha ölsem gitmem gitmeyi düşünen yakınlarıma da asla gitmemekti gerektiğini söyleyeceğim 0 ilgi 0 ciddiyet

  • Umut Şen
    Umut Şen
    bir ay önce

    acil alanda 1 tane doktor var 250 tane hasta var. doktor suratsız insanları azarlayan bi kadın. umarım meslekten men ederler. dünyanın en kötü hastahanesi sırasınsa ilk 20 ye rahat girer. o kadar bakımsız kötü. sizde devler hastahanesi ama devlet yok.

  • Demir et
    Demir et
    bir ay önce

    Bu kadar ilgisiz bir hastane olamaz.hastane değil polikinik gibi hastanenin içinde 30 tane kedi cirit atıyor.doktor desen yok.hasta desen çok.acil bölümünde 1 tane doktor 100 tane hastaya nasıl bakar ya bunun mantıklı bir açıklaması yok buranın gelişmesine ve yatırım yapilmasina kim engel oluyorsa.allah onları buralarda bekletmeyi nasip etsin inşallah.Bu arada başhekim siyasete girmek yerine ona verilen asli görevini yerine getirmek için çalışsa hem kendi mesleğine hemde insanoğluna faydası olur.belediye başkanı olmak için koştularmak yerine

Yorum Ekle

Bir yanıt yazın

Randevu

Geri Bilidirm
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Lütfen hatayı seçiniz.