Üye Paneli

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bursa ili Yıldırım ilçesinde eğitim ve araştırma hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. 2002 yılında SSK bünyesinde hastalarımıza hizmet vermeye başlayan hastanemiz, 2005 Yılında SSK Hastanelerinin Sağlık Bakanlığına bağlanması ile Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi, 30 Aralık 2009 tarihinden itibaren ise Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak tescillenmiştir. Hastanemiz, bünyesinde Eğitim Kliniklerinin de kurulması ile sağlık hizmetlerinin yanında öğrenci yetiştirme misyonunu da üstlenmiştir. 03.06.2010 tarihinde Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası kadın doğum ve çocuk hastalıkları üzerine, 31.07.2014 tarihi itibariyle Dörtçelik Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ek hizmet binamız Nilüfer ilçesi göçmen konutlarında Ruh sağlığı ve hastalıkları üzerine 01.08.2015 tarihi itibariyle, KVC Ek Hizmet Binası Kalp ve Damar Hastalıkları üzerine, 23.07.2016 tarihi itibariylede Nilüfer Ek Hizmet Binamız hastalarımıza hizmet vermeye başlamıştır.

Ayrıca göçmen konutlarında faaliyet göstermekte olan Ek Hizmet Binamızla aynı yerleşke içerisinde yer alan ve ilimizin önemli bir ihtiyacını karşılayan ÇEMATEM (Çocuk Ergen Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi) 15 yatak kapasitesiyle halkımıza hizmet vermektedir. Hastanemiz, Ana Hizmet Binası, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası, KVC Ek Hizmet Binası, Dörtçelik Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ek hizmet binası, Nilüfer Ek Hizmet Binası ve ÇEMATEM olmak üzere toplam 1301 yatak kapasitelidir. Gürsu ve Kestel Semt Polikliniklerinde de hastalara poliklinik hizmeti verilmektedir.

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Mimar Sinan Mah. Emniyet Cad. Yıldırım, Bursa

Hizmetler / Bölümler

Şehir

Google Yorumları

3,0
949 yorum
  • Neriman Sevinç
    Neriman Sevinç
    4 ay önce

    Devletin hastaneleri böyle olmak zorunda mıydı? Allah kimseyi gerçekten buralara düşürmesin. Hijyen sıfır. Hasta değilseniz bile burada hastalık kapma oranınız %100 ... Kadın doğum polikliniği doktorun odasında ultrason makinesi yok. Onun için alt kata inip sıra alıp saatlerce bekleyebiliyorsunuz.

  • Berna Yörük
    Berna Yörük
    3 hafta önce

    1 yıldızı bile hakketmeyen bir hastane. Eski, pis, havasız, boğucu bir hastane. Hemşire ve doktorların hepsi kötü diyerek haksızlık etmek istemem ama maalesefki bazı doktorlar ve hemşireler çok kötü davranıyor. Kaldığımız odanin karşısında enfeksiyonlu hastalar vardı ve odalarında tuvalet yoktu idrarlarını gelip bizim odamizdaki tuvalete döküyorlardı tuvalete giremiyordum. Hastalara ve hasta yakınlarına hiç iyi davranılmıyor. O kadar saçma kurallar varki sağlık kurumlarında resmen hastaya hasta yakınlarına zulüm etmek için koyulmuş bu kurallar. 2.5 yaşında ki bir bebeğin kurallara uymasini bekliyorlar sedyeye yatıp gitmeliymis ( ki ben yinede anlayış gösterip bu saçma sapan kurala sırf yetkili kişiler sedyeyi götüren sağlık personellerine bir şey demesinler kızmasınlar diye sesimi cikartmadim haklisiniz sizde dedim alttan aldim çabaladım sedyede taşırken bebeği) gitmiyor işte durmuyor ağlıyor kaç defa sedyeden düşecek oldu en sonunda damar yolunu çıkardı ameliyathanenin önünde zaten bebek durmuyor ortam kaos olmuş acele ettiriyorlar bebeği korkutuyorlar. Ne olurdu kucağımda korkutmadan taşısaydım ne bebek korkardı bu kadar ne damar yolu çıkardı ne de böyle rezillikler yaşanırdı. Kusura bakmayın ama sağlıkçıların işi zaten zor birde böyle saçma kurallar olunca iyice zorlaştırıyorsunuz işinizi. Bazı hastalarda bu sedye durumunu es geçebilirsiniz mesela. Çok pişmanım bu hastaneye gittiğim için. Keşke ameliyattan vazgeçip başka hastaneye gitseydim. Şu son kontrollerde bitsin bir daha gitmeyi düşünmüyorum. Koskoca Bursada hiç hastane yokmuş gibi buraya gittimya banada yazıklar olsun. Ne hastane ne de çalışanları çekilecek gibi değil. Ayrıca bana "ağlama annesi bak çocuğun iyice ağlar çocuğu daha çok ağlatıyorsun" diye söylemlerde bulunmayın mümkünse, çocuğu ağlatan sizlersiniz sizlerin saçma kurallari. Bana akıl vermeyi bırakıp keşke işinize odaklansanız. Baştan aşağıya sistemsizlik. Hasta isimlerini soyisimlerini önlerinde ki kağıda bakıp doğru düzgün okuyup söyleyemiyorlar bile. Oturdukları sandalyelerden oda da yatan hastalara sesleniyorlar.... Yazılacak söylenecek o kadar şey var ki aslında diyemiyorum işte. Ağlayarak yazıyorum şuan beni ve çocuğumu aşırı üzdünüz ve ağlattınız hakkımı helal etmiyor ve ahirette hesaplaşacağımız günü bekliyorum.

  • youtube prensesim türkoğlu

    Şuan saat 04:29 kronik hastalıklarım ve şiddetli ağrım olmasına rağmen önümde 50 kişinin olduğu bir sıra numarası verildi koca hastanede doktor olmadığı için yeşil alan kapalı onca hastaya iki doktor sedye bulabilirsen şanslisin hastalar sedyelerin bosalmasini bekliyor şaka gibi gerçekten önce doktor hemşirelere kızdım çok suratsız ilgisizler diye ama lagam kokan bi hastane kapıda onlarca hasta böyle bir çalışma şartlarındada hangi saglikcinin yüzü gulerki yönetim başhekim her kim ilgiliyse merak ediyorum siz ne iş yapıyorsunuz bu hastanede gelin bi lağım kokan kırık eski sedye eşyalarda birkaç saat yatın bakalım kantine atıyor insanlar kendini bunca insanı mağdur edip uyuyabilmek gerçekten çok cesurca bisey kutlarım sizleri 👏👏👏👏

  • Sümeyye Çapar
    Sümeyye Çapar
    bir ay önce

    Binbir araştırma sonucu oğlumu ameliyat ettirmek üzere ÇOCUK CERRAHİSİ bölümünden OSMAN BEYE randevu aldık bütün tahlil işlemleri tamam olmasına karşılık HEMŞİRENİN TUTUMU VE DAVRANIŞLARI yüzünden ameliyattan vazgeçmek zorunda kaldık, kendisi ANNEME YAPTIĞI TERBİYESİZLİK yanı sıra YABANCI UYRUKLU VATANDAŞLARA karşı İĞRENÇ denilecek tutumu yüzünden bizi ameliyat olmaktan vazgeçirdi yetkililerin bu konuyla ilgilenmesi ve üzerinde durması gerekiyor. Özel hastanedeki çalışanlar devlette çalışanlardan daha az kazanmasına karşılık gösterdikleri hoşgörü ve ilgi fazlayken devlet çalışanlarının bu denli davranışlarını tamamen yetkililerin sorumsuzluğuna bağlıyorum umarım gereken yapılır ve benim gibi diğer hastalar ve hasta yakınları mağdur edilmez.

  • Serap Gulcu
    Serap Gulcu
    2 ay önce

    Böyle rezillik görmedim resmen bana hakaret edildi dalga geçildi. Hastaneye gttim acil bölümüneden .rahatsızlık nedimden kan testi yapıldı.. doktor eve gidin 2 saat sonra test sonuçlarınızı e nabizdan görürsünüz die eve gönderdi . 3 saat snra aradığımda. 3 gün sonra düşer dedi sonuçlar e nabiza . Daha sonra doktora ulaşmaya çalıştığımda danışman hattaki bayan sana yardım ci olmucam dedi . Yüzüme kapattı bune ahlaksizca davranış. Yazıklar olsun orada sizi devlet zorlami calistiriyor. Anlamıyorum sözlü olarak hastaneyi cimere kadar da şikayet edicem. Ve eğer ki bugün ki rahatsızlığım düşüğe sebeb olursa hastanemiz doktorunuz. Danışmanınız sorumludur

Yorum Ekle

Bir yanıt yazın

Randevu

Geri Bilidirm
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Lütfen hatayı seçiniz.