Üye Paneli

Özel Musa Gül Hastanesi, Kırşehir şehrinde Özel hastane olarak faaliyet göstermektedir. Özel Musa Gül Hastanesi iletişim ve adres bilgileri aşağıda verilmiş olup detaylı konum bilgisi için altta bulunan haritayı kullanabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Özel Musa Gül Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Ahi Evran Mah. 726. Sok. No:2 Merkez, Kırşehir

Hizmetler / Bölümler

Şehir

Google Yorumları

3,4
162 yorum
  • Selman Irmak
    Selman Irmak
    bir ay önce

    02.08.2024 tarihinde bebeğimiz hastanenizde doğdu ve bu nedenle hastanenizi tercih ettik. Ancak, böylesine önemli ve özel bir anı yaşarken, karşılaştığımız hijyen koşulları tam anlamıyla kabul edilemezdi. Odamız inanılmaz derecede kirliydi, temizlik hiç yapılmamış gibiydi ve genel olarak hijyen standartları çok yetersizdi. Refakatçi koltuğu aşırı derecede kirliydi; üzerinde lekeler ve toz birikintileri vardı, bu nedenle refakatçimizin orada oturması ya da dinlenmesi imkansızdı. Odada rutubet vardı ve pencerede perde yoktu. Özellikle, odada perde olmaması büyük bir sorun teşkil etti. Mahremiyetimizin korunamadığı, gün ışığının doğrudan odaya girdiği ve gece boyunca dışarıdan gelen ışıkların rahatsızlık verdiği bir ortamda bulunmak zorunda kaldık. Bu durum, hem anne hem de yeni doğan bebek için oldukça rahatsız ediciydi. Bir hastane, özellikle de bir özel hastane, temizlik ve hijyen konusunda titiz olmalıdır. Yeni doğan bebekler ve anneler için bu şartlarda hizmet vermek büyük bir sorumsuzluk ve tam anlamıyla rezil bir durum. Bu, hastanenize olan güvenimizi ciddi şekilde sarstı ve büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Ayrıca, bu şartlar altında verdiğimiz paranın karşılığını kesinlikle almadık; bu durumun bir para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Kırşehir halkı böyle bir hizmeti kesinlikle hak etmiyor. Odalardaki temizlik standartlarının derhal gözden geçirilmesi ve gerekli iyileştirmelerin yapılması gerekmektedir. Bu tür bir deneyimi kimseye tavsiye edemem ve başka hastaların da aynı sorunlarla karşılaşmaması için umarım gereken önlemler alınır. Bu durumu gerekli mercilere şikayette bulunacağımı bildirmek isterim.

  • Alper Budak
    Alper Budak
    2 hafta önce

    19.08 2024 tarihinde tüp Bebek için hormon testi verdik fakat çıkan sonuç hataliydi ve doktorumuz kabul etmedi tekrar hastane laboratuvaruna giderek durumu anlattik ve ordaki vatandaş tekrar bakacağını söyledi 1 saat sonra tekrar baktı ve verdiği sonuç iki ay önce baktirdigimiz sonucu tekrar baktım diye elimize tutuşturdu elimdeki sonucu tarihi 30.03 böyle rezalet olmaz 300 lirada para verdim. Gitmeyin hiç biseyine güvenmeyin

  • Z S
    Z S
    bir ay önce

    Paranızla rezil olmayın. Acilden yönlendirilen hastamizdan hem para aldılar hem de mide kanaması geçiren annemin midesine hortum atmaya çalışıp başka hastaneye yeniden acillik olduk.

  • Zeynep Alkan
    Zeynep Alkan
    4 ay önce

    Parayla rezil olmak... çocuğumu siddetli öksürük şikayeti ile götürdüm akciğer testi bile istemedi sadece hava verdi gecmedi başka doktora götürdüm ve beta virüsü olduğu çıktı. Tedavi edilmezse ciğere ve bobrekte hasar bırakan bir hastalığı nasıl teşhis edemez bu kadar basit olmamalı

  • ERSİN
    ERSİN
    2 ay önce

    Kadın doğum bölümü yakinimi götürdüm hiç bir şekilde verim alamadık sağlık ocağı doktorları daha iyi

Yorum Ekle

Bir yanıt yazın

Geri Bilidirm
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Lütfen hatayı seçiniz.