Üye Paneli

Özel Versa Hastanesi, Nevşehir ili Ürgüp ilçesinde Özel hastane olarak faaliyet göstermektedir. Özel Versa Hastanesi iletişim ve adres bilgileri yukarıda verilmiş olup detaylı konum bilgisi için altta bulunan haritayı kullanabilirsiniz. Kuruma ulaşmak için 0 (384) 214-3232 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Özel Versa Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Güzelyurt Mahallesi Ürgüp Caddesi No:43 Ürgüp, Nevşehir

Hizmetler / Bölümler

Şehir

Google Yorumları

4,7
2.277 yorum
  • Seyma Solak
    Seyma Solak
    bir hafta önce

    Op.dr. Yeliz ŞENAL ve ekibinden çok memnun kaldım. Hamilelik döneminde bütün sıkıntılarımı en güzel şekilde anlatıp yardımcı olduğu için de ayrıca teşekkür ederim. Güler yüzlü olmaları samimi davranışlarından dolayı kendimi çok rahat hissettim. Tereddüte kalmadan gidebileceğiniz benim için en iyi kadın doğum uzmanı ve dadısı...

  • Nefise Koyuer
    Nefise Koyuer
    bir hafta önce

    Hamilelik takibimi ve doğumumu Yeliz Şenal hocamla ilerlettik. Iyiki de Yeliz hocamı tercih etmişim kontrollerde çok samimi ve yakındı tıpkı bir arkadaş gibi çok tatlı bir insan ne zaman istesem ulaşabildim kafamdaki soru işaretlerine hep cevap bulabildim yine olsa yine onu tercih ederim. Yeliz hocama ve ekibine çok teşekkür ederim.

  • Merve
    Merve
    2 ay önce

    Bugün sabah saat 07.00 de Acile gittik. BAKIN ACİLE DİYE YİNE BELİRTİYORUM. “DOKTOR AHMET NURİ ÖZDEMİR İsimli acil doktoru” Sekreterden kayıt olduktan sonra muayenede alanında Hiç bir sıra yoktu ama doktor da yoktu.Doktoru beklerken karşılamadaki sekreterin konuşma üslubu ve ilgisi kesinlikle yanlış ve çok kötüydü. Girişte bu şekilde karşılama görünce bu nasıl bir özel hastane diye bir imaj yaratıyor çalışan değil Hastanenin adına kalite çok kötü oluyor. Yaklaşık doktorun uyanıp gelmesi için 15 dakika geçkin süre beklelikten sonra sekretere Doktor ne zaman gelir diye soruyorum gelir diyip sert bir üslupla konuşması ve ilgisiz halleri gerçekten özel bir hastane için büyük bir kalitesizlik olmuş. Kesinlikle güler yüzlü hastayı sakinleştirip telaşesini gidermek için ilgili ve nazik davranması gereken yerde hasta olarak azar işitiyoruz. Üzerine yetmezmiş gibi en önemlisi tam olarak bura ACİL doktoru en sonunda uyanık ama hala uykulu bir şekilde geliyor ve onun çalışan dışında almış olduğu bir doktorluk eğitimi var ama kesinlikle bir doktor hastasına uykulu ve ilgisiz bir hatta hasta olup acile gelip doktoru uykusundan ettiğimiz için bize kızgın ve gergin bir şekilde aynı sekreterin gibi hali hareketi tavrı tam bir rezillik bu şekilde bir doktor nasıl oluyorda hasta doktor ilişkisini bilmiyor doktora daha nazik olabilirsiniz hocam dediğimizde ben neyin ne olduğunu biliyorum diyip ters bir üslupla hastayı daha çok geriyor ve kötü yapıyor bu şekildeki çalışan ve doktorları özel hastanede çalıştırmanız hastane için büyük bir kayıp kalite ve sağlık hizmeti kesinlikle yok umarım yetkililer bu durumu görür ve daha iyi işinin ehli nazik ve anlayışlı doktor çalışanları getirirsiniz bugün biz paramızı iade aldık ve doktorun saldırısıyla hastaneden çıktık ne olursa olsun BİR DOKTOR HASTASINA NASIL DAVRANCAĞINI BİLMELİ! HASTANENİN SAYGI ANLAYIŞ VE BÜYÜK BİR ÜSLUP SORUNU VAR EKSİKLERİNİZİ DÜZÜNLEYEBİLİRSİNİZ UMARIM…

  • Burak BOZ
    Burak BOZ
    2 hafta önce

    Op. Dr. Selahattin Saykılı hocadan çok memnun kaldık, ama acil serviste yeterli doktor ve hemşire yok. Bekleme süremiz birazcık uzundu. Yine de o gün yoğunluğa denk gelmiş olabilir.

  • Berkay Utku
    Berkay Utku
    geçen hafta içinde

    Merhaba öncelikle yorumumu okurken Berkay isminden dolayı eleştirenler olabilir ama ben bir kadınım ve kadın olarak annelik duygusunu bana yaşatan rabbime şükürler olsun.Bu duyguyu yaşarken yanımda olan Yeliz Hanım ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum.Güler yüz her zaman evet belki olmayabilir yorgunluk,yoğunluk,stress ama samimiyet her zaman vardı ve 9 ay boyunca bir kez tereddüt etmedim.Ama ben doktorumun gülmediğini de hiç görmedim:)Herşey için teşekkürler harikaydınız ..

Yorum Ekle

Bir yanıt yazın

Geri Bilidirm
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Lütfen hatayı seçiniz.