Üye Paneli

Konya Şehir Hastanesi, Konya ili Karatay ilçesinde Şehir hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Sağlık Bakanlığı tarafından kamu-özel sektör iş birliğiyle inşaatı başlatılan ve yapımı tamamlanan Konya Şehir Hastanesi 2020 yılında hizmete açılmıştır. Bir YDA Group iştiraki olan ATM Sağlık Konya Yatırım ve İşletme A.Ş. tarafından yapılan Konya Şehir Hastanesi Konya ve çevresine hizmet verecek bir sağlık üssü olarak planlanmış olup 420 bin m2 kapalı alana sahiptir. 278 poliklinik, 609 hasta yatağı, 130 yoğun bakım, 10 KVC yoğun bakım, 48 yeni doğan yoğun bakım, 14 adet tek kişilik doğumhane, 12 perinatal servis, 19 tutuklu servisi, 3 İyot tedavi birimi, 17 yanık merkezi olmak üzere 416 yatak kadın doğum ve çocuk 433 yatak genel hastane olarak hizmet vermektedir.

Hastanede yataklı servisler dışında 32 genel, 12 gün, 2 sezeryan, 2 tüp bebek ve 1 yanık olmak üzere toplam 49 ameliyathane, endoskopi birimi, nükleer tıp birimi, meme mükemmeliyet merkezi, fizyoterapi birimi, hemodiyaliz ünitesi, sağlık kurulu ve kapsamlı bir radyoloji birimi mevcut. Konya Şehir Hastanesi, 187 yataklı Onkoloji Hastanesi ve 201 yataklı KVC hastanesi ile birlikte toplam 1250 yatak sayısına sahiptir.

2800 araçlık otoparkı, beş yıldızlı otel konforunda tasarlanmış, modern mimarisi ve akıllı bina özellikleriyle dikkat çeken Konya Şehir Hastanesi’nde her hasta ve hasta yakını hastaneye adım attığı andan itibaren eğitimli ve güler yüzlü Hasta Yönlendirme ve Refakat Hizmetleri personeli tarafından karşılanmaktadır.

Konya Şehir Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Konya Şehir Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Akabe Mah. Kanal Cad. No:260/A Karatay Karatay, Konya

Hizmetler / Bölümler

Şehir

Google Yorumları

3,1
1.113 yorum
  • Kerim Demirtas
    Kerim Demirtas
    bir ay önce

    Yurtdışında belki bir yıl sürecek tedaviyi 2 günde bitirdiler buradaki başta doktorlara,hemşirelere(sabırlarına) ve bütün hastane çalışanlarına en ufak kötü davranış bile nankörlüktür hastaneye diyecek yok her açıdan mükemmel.

  • Muhammed Emre Kaya
    Muhammed Emre Kaya
    bir ay önce

    Öncelikle hastaneyi kısım kısım değerlendirmek doğru olur biz Kadın doğum hastanesi kısmını kullandık orayla ilgili genel yorum yapacağım,artılar ve eksiler şeklinde. Artılar +Hastane o kadar büyük ve geniş alanda olmasına rağmen sanırım özel şirketlerin de iştirakleri sayesinde işler çok düzgün yürüyor (temizlik,yatan hasta ulaştırma vs,güvenlik) +Hastahanede ilin iyi hekimleri toplandığı için kaliteli bir hizmet alma ihtimaliniz yüksek,istisnalar tabi ki olabilir. +Şehir hastanesi olması hasebiyle en detaylı bölümler ve imkanlar bulunduğu için çok kapsamlı bir hizmet alabiliyorsunuz ve en önemlisi sigortalıysanız tüm hizmetleri tek kuruş ödemeden alıyorsunuz. +Doğum kısmında hem doğum odaları hem de daha sonrasında servis odası gerçekten otel konforu ve kalitesindeydi,Konya'da hiç bir özel hastahanede bile böyle bir konforu bulabileceğinizi sanmıyorum. Eksiler -Hastaneye özel aracınız yoksa ulaşmak zor şehir dışında olduğu için. -Mesai saatleri içinde kapalı otopark dahil yer bulmak çok zor bu yüzden mutlaka randevunuzdan en az 20-25 dk önce gelmeniz gerekir. -Kendim de bir devlet memuru olarak şunu gözlemledim maalesef ki bazı hemşire,sekreter ve memur arkadaşlar (işini tam yapanları tenzih ederim) işlerini tam yapmıyor özellikle bunu serviste yatarken farkettik bu da maalesef 657'nin verdiği güven ile oluyor burda da artık kişinin vicdanı ile alakalı bir durum ortaya çıkıyor,aldığınız ana sağlık hizmeti dışında yan hizmetlere ve üsluplara çok takılmayın. Hastahaneden en yakın eczaneye gitmek isterseniz karşıda görünüyor fakat arabayla bile 6 dakika sürüyor arada geçiş olmadığı için,yaya olarak çok daha uzun sürecektir, bunun için de araya bir geçiş açılması lazım sanırım. Genel olarak değerlendirecek olursak bence Konya'da sağlık hizmeti alınabilecek en kaliteli kurum olduğunu düşünüyorum,inşallah kalitesi artarak daha iyi yerlere gelen bir kurum olur,emeği geçen tüm hocalarımız ve personelden Allah razı olsun.

  • Mehmet çay
    Mehmet çay
    bir hafta önce

    Arkadaslar dahiliye bölümünde yatılı kalmıştım. Bazı eksiklikler var mesela tv var kumandası yok bir sabunu değiştirmeleri 2 gün suruyor birisi yazmış 1 senelik tedaviyi 2 günde hallettiler diye ben 2 gündür kulak ağrısı çekiyorum randevuyu 10 gün sonrasını veriyor adam olse kendi sucu olucak nerdeyse Yemekler fena degil temizlik iyi Hastane iyi sayılır ama çalışanları çok yoruyorlar her eksikde bir talep açıyorlar çalışan görevli az belliki yetişemiyorlar az insan ile çok iş yaptırmayı hedefleyen bir yer bir kulak muayenesi için randevu alayim dedim 10 gün sonra diyor acile gidiyorsun KBB den randevu alın diyor bu sağlık sistemini bu hale getirenlere çok teşekkür ediyorum

  • halil ekiz
    halil ekiz
    3 ay önce

    Büyük hastanelerde yol ve iz bulmak çok zor oluyor. Sağ olsunlar bir de uygulama geliştirmiştir nereye gitmek istediğinizi filan giriyorsunuz ama uygulamayı yüklediğim halde çalışmadı. Bu hastane yapısı ticarethaneleri işe beraber bana çok ilginç geliyor. Büyüklüğü ayrı dert park yeri ayrı dert. Tekerlekli sandalyeye ihtiyacınız olduğunda bodrum katta bomboş duruyorlar. Kimsede yukarı çıkarıp danışmanın oraya bırakmıyor.

  • Ibrahim Yildirim
    Ibrahim Yildirim
    bir hafta önce

    Devletimiz getirdi devasa hastane yaptı. Ama içerkedi doktorlar ve hemşireler bu güzelim yeri perişan ediyor. İşini hakkıyla yapan çok az insan var. Herkes kendi tanıdığına peşkeş çekmenin derdinde kimseyi tanımıyorsan rezil ediyorlar hastanede. Eşim doğum yaptı bize gelince herşey yasak ama aradaki hemşire tanıdığına 2 refakatçıya bile izin veriyor.

Yorum Ekle

Bir yanıt yazın

Randevu

Geri Bilidirm
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Lütfen hatayı seçiniz.