Üye Paneli

Didim Devlet Hastanesi, Aydın ili Didim ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. 32900 m2 arsa alanı içerisinde 6405 m2 kapalı alana sahip Didim Devlet Hastanemizin 1989 yılında dönemin Sayın Valisi Recep Yazıcıoğlu tarafından atılan temel ile başlanmış uzun süren inşaat 2001 yılının sonlarında tamamlanmıştır. Hastanemiz 2001 yılının ekim ayında fiili olarak 01-03-2002 tarihinde resmi olarak hizmete girmiştir. Açılışı dönemin Sayın Bakanı Doç. Dr. Osman Durmuş yapmıştır.

Didim’de bu tarihe kadar sağlık hizmetleri Merkez Sağlık Ocağı ve Altınkum Sağlık ocaklarında verilmiş olup açılıştan sonra Devlet Hastanemizin de pratisyen hekim ve yardımcı sağlık personeli kadrolarının önemli bir bölümünü bu kuruluşlardan atanan personeller oluşturmuştur.

Hastanemizin Acil servis ve Hemodiyaliz ünitelerinin de bulunduğu 4 katlı A4 bölümü 2005 yılında Turizm Bakanı Sayın Atilla Koç tarafından hizmete açılmıştır. Açıldığı günden itibaren sürekli gelişme sağlayan kurumumuz Bakanlığımızın uygulamakta olduğu Sağlık Dönüşüm Programı kapsamında kurum kültürünü de geliştirerek Didim’de yaşayan ve ilçemize misafir gelen yerli ve yabancı turistlere en iyi hizmeti vermeye çalışmaktadır.

Didim Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Didim Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Cumhuriyet Mah. İnönü Bulvarı No:130/A Didim, Aydın

Hizmetler / Bölümler

Şehir

Google Yorumları

2,6
334 yorum
  • MR GREEN
    MR GREEN
    geçen hafta içinde

    Rezilik bu hastane derhal kapatılmalı Hijyen hiç yok, hastalar dolup taşmiş, bir system yok kime gideçgini de bilmiyorsun. Kimse dordürüz yardimçi olmiyor bisey sorsan bisey söylesen kimse dinlemiyor. Doktorlardan da şühpe etmeye basladim gerçek doktor mu degil mi diye. Milletin içinde muhayne ediyor hastalarin bi özeli yok. Doktor ne dinliyor ne ağzini açip bisey söyliyor eline reçeteyi verip ortadan kayboliyor. Ne hastaliğim var neye dikat etmeliyim bilmiyorum beni öyle ortada bıraktı kaçtı giti. Utanmasalar milletin içinde hastalari ameliyat edeçekler. Ortalik pislik içinde millet perişan. Citi bi hastaliğin varsa bu Hastanede sağlam çikamsin. Insanlik burda ölmüş haberiniz yok.

  • Soner Seyrek
    Soner Seyrek
    bir ay önce

    Çok önemli bir konuda bilgi vereceğim şimdi size çok dikkatli olun. Kızımız yaklaşık 2 aylıktı, anne karnında bir embriyoyu. Testlerde hcg değeri düşük çıktı ve Bülent Civelek denilen doktor ultrasonda kalp atışını duyamadı. Bizi kürtaja yolladı, üst kata çıktık. Büyük ultrasondaki hocamızdan Allah razı olsun, tekrar bakmak istedi, direkt kürtaja almadı. Eşime siz bu çocuğu istemiyor musunuz diye sormuş, eşimde şaşırmış çocuğun kalbi atıyor demiş. Neyse biz tekrar bu Bülent denilen herifin yanına geldik, hala beni odaya almak istemiyor, bende girmek için ısrar etttim. Alttan ultrason ile bakınca kalp atışını duydu bu sözde doktor, tabi şok oldu.Ben orda kendimi zor tuttum, o herife hakkını verecektim ama adımız doktor dövdü olacaktı.Şimdi kızım doğdu ve 10 günlük. O üst kattaki büyük ultrasondaki adını unuttuğum hocamız okuyorsa bunu Allah senden razı olsun.Daha sonra biz bütün kontrolleri egemedde yaptık. Egemedde Yalçın hoca bizimle çok iyi ilgilendi ve mutlu bir final oldu çok şükür.

  • Melih Arslan
    Melih Arslan
    2 hafta önce

    Çöplük= Didim devlet hastanesi Bu hastaneye sağlam giden hasta olarak çıkar. Özellikle acil kısmına düştünüzmü geçmiş olsun işiniz yaş, acil kısmında yerlerde gezen köpekler mi dersin acildekilerin(özellikle doktorlar) hastaya hayvan gibi muamele etmesi dersin rezil rüsva. Acil bir durumunuz varsa kimsenin umurunda değil, kırmızı alandan girmeniz gereken bir durumda bile sıraya girip sıra bekliyorsunuz ki durum çok ciddiyse bile gelen hastanın durumu o sırada beklerken hayatını kaybeder. Uzun lafın kısası hayatınızı ve sevdiklerinizin hayatını riske atmak istemiyorsanız kesinlikle uzak durun ve alternatiflere yönelin diyeceğim ama devlet hastanesi olarak farklı ilçelere gitmeniz gerekiyor. Umarım bir gün Didim de hastanın insan gibi muamele gördüğü bir hastane yapılır ve özellikle acil vaka durumların da insanlar perişan olmaz.

  • Hidayet bozdoğan
    Hidayet bozdoğan
    bir ay önce

    Didim'e tatil için gelmiştik. Malesef tatilizin ikinci günü kızımı akrep soktu ve ağır şekilde rahatsızlandı. Acil serviste ilk müdahalesi yapıldı. Hemen çocuk hastalıkları uzmanı bir doktor da geldi. Sonra durum ciddi denilerek hemen bizi İzmir'de bulunan Behçet Uz Hastanesine ambulansla sevk ettiler. İzmir'de 10 gün hastanede tedavisi devam etti şükür sonunda şifa ile taburcu olduk. Hastane yoğun ve yapısal eksiklikleri olabilir ama hastanenin doktor, hemşire ve personelleri konularına hakimler ve ilgililer. Her birisine ayrı ayrı teşekkür ederim.

  • Asi Ciko
    Asi Ciko
    bir ay önce

    sizin gibi hastanenin ta orta yerine sıçrasınlar. Hiyjen diye bişi yok. İçerde izmarit mi dersin köpek mi dersin ne ararsan var. HASTANENİN İÇİNDE. Gerçekten yapacağınız işe sıçrasınlar. Hangi hastanenin içinde izmarit ve köpek olur??

Yorum Ekle

Bir yanıt yazın

Randevu

Geri Bilidirm
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Lütfen hatayı seçiniz.