Üye Paneli

Adana Fatma Kemal Timuçin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Adana ili Çukurova ilçesinde ağız ve diş sağlığı merkezi olarak faaliyet göstermektedir. Hastanemiz Adana Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak 2007 yılında 20 poliklinik ile hizmete açılmış olup, şu an hastanemize bağlı Yüreğir Diş Tedavi ve Protez Merkezi, ATO Semt Polikliniği ve 100.yıl Diş Tedavi ve Protez Merkezi ile birlikte 115 poliklinik ile hizmet vermektedir.

Hastanemiz ve bağlı birimlerimizde hastalarımıza; muayene, diş çekimi, ışınlı dolgu, amalgam dolgu, kanal tedavisi, total ve parsiyel protez, (tam ve yarım damak), diş taşı temizliği, kuyucu diş hekimliği hizmetleri en son teknoloji imkanları kullanılarak verilmektedir.

Bunun yanında hastanemizde ;Çene Cerrahisi Uzmanı, Çocuk Diş Hastalıkları uzmanı ve Diş Eti Hastalıkları uzmanı, Protetik Diş Tedavisi(Protez)uzmanı, Yüreğir Diş Tedavi ve Protez Merkezinde; Ağız Diş ve Çene Hastalıkları ve Cerrahisi uzmanı, Protetik Diş Tedavisi(Protez)uzmanı bulunmaktadır.

Adana Fatma Kemal Timuçin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Adana Fatma Kemal Timuçin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Beyazevler Mah. Adnan Kahveci Bulvarı No:24 Çukurova, Adana

Hizmetler / Bölümler

Şehir

Google Yorumları

3,2
54 yorum
  • rüzgar çınar kardesler

    Fatma kemal Timuçin diş Hastanesi de 5. Kat hemşirelerine sekreterine. Buradan çok ama çok teşekkür ederim. Dün oğlumun ameliyatı gerçekleşti. O kadar ön yargıyla gitmiştim. Ama bütün bunların aksini gösterdikleri için minnettar oldum. 1.5 saat süren ameliyat öncesi ve sonrası guler yüzleri ve sabırları için. Doktorumuza cengiz beye zaten ne kadar teşekkür etsem az kalır. Hepinize çok ama çok teşekkür ederim.

  • Jungkook Edits
    Jungkook Edits
    3 ay önce

    Büşra Çiçek hocama gittim çok tatlı bir kadındı işini ustalıkla nazikçe yaptı harika bir sonuç ortaya çıkardı.Yan tarafta Ayça hoca vardı o çok kötü davranıyor diyim yani bence ona gitmeyin ama Büşra hoca kadar iyisi yook

  • Belks Karatas
    Belks Karatas
    3 ay önce

    Berbat bir hastane Seda Otağ yaşlı annemi 2 kere boş yere randevu aldırttırdı.Sonuç sıfır,ilgi alaka sıfır.Yapamadilar balcaliya gonderdiler.İşini severek yapan insanlara ne mutlu yüzleri asık.

  • Adil Rifat BALIKOĞLU

    Öktem kolsuz diye bi doktora geliyorum 3. Defa oldu 8.30 randevum olmasına rağmen 9.30 yada daha geç geliyor ve bu hep böyle

  • Ela Fenty
    Ela Fenty
    2 hafta önce

    Her doktor kötü gibi davranıyor gitmeyin bu hastaneye ya da onu bilerek gidin

Yorum Ekle

Bir yanıt yazın

Randevu

Geri Bilidirm
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Lütfen hatayı seçiniz.