Üye Paneli

Kepez Devlet Hastanesi, Antalya ili Kepez ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Kepez’in Sütçüler bölgesinde faaliyet gösteren 400 yataklı Kepez Devlet Hastanesi akıllı ve modern hastane binası ile bölge halkına hizmet sunmaktadır.

3 ana bloktan oluşan Kepez Devlet Hastanesi 49 bin 265 metrekare arsa üzerine 54 bin 335 metrekare kapalı alana sahiptir. Kepez Devlet Hastanesinde 13 ameliyat masası ve 36 acil müşahede yatağı bulunmaktadır. Tam teşekküllü bir hastanede olması gereken acil kısmı, poliklinikler, hasta yatak blokları, ameliyathaneler, yoğun bakım birimleri, laboratuvarlar, teşhis üniteleri, yemekhane vb. tüm fonksiyonları içermektedir. Ayrıca konferans ve toplantı salonları, kafeteryalar gibi yardımcı fonksiyonlarda düşünülmüştür.

Kepez Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Kepez Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Hüsnü Karakaş Mah Güneş Cad No:124/1 Kepez, Antalya

Hizmetler / Bölümler

Şehir

Google Yorumları

2,9
762 yorum
  • Gamze Pay
    Gamze Pay
    2 ay önce

    Sekreterler özellikle de kadın doğum polikliniklerinde ( muayene saatinde tek bulduğumuz sekreter) burası özel hastane değil diyerek tersledi.Muayene olamadığım gibi (doktor erken çıkmış) Normal bir üslupla soru sorduğum sekreter tarafından terslendim.Hastene de böyle çalışanlar olduğu sürece tercih edilebilir bir sağlık kurumu olamaz burası

  • hakan hatipoglu
    hakan hatipoglu
    bir hafta önce

    Vatandaşlık hakkını gasp eden hastane. hasta gizliliğini umursamayan, aynı anda kadın erkek fark etmeden muayene ediliyor. Randevunuza gitmiş olmanıza rağmen gelmemiş olarak gösteren bu sayede randevu almanızı engelleyen eczaci kalfasi kadar bilgisi olmayan kardiyologlara sahipler.

  • Merve BERK
    Merve BERK
    3 ay önce

    1 yıldız bile çok fazla arkadaşımın ayağı kırık duramıyor bağırıp çağırıyor kimse dönüp bakmıyor ve biz yarım saat bekledik birileri gelsin de ilgilensin sonra bir gözlüklü beyefendi geldi saat 00.10 sularında ondan sonra bir hanfendi geldi adam direk bizi orada bırakıp başka biriyle ilgilendi orada arkadaşım ızdırap içinde gelen diğer hasta arkadaş da hemşireymiş hastanede hanfendinin boğazı şişmiş ayağı kırık olan arkadaşım yerinde duramayan arkadaşım orada ızdırap çekerken hanfendinin boğaz ağrısı ile ilgilen hemşireler var bu ne biçim hastane ilgi yok alaka yok insan sağlığı hiçe sayılıyor kepez devlet hastanesi yönetimine sesleniyorum

  • İslam Gök
    İslam Gök
    bir hafta önce

    Ben böyle misafir perverlik görmedim sandalye sorumlusu Mehmet bey işini çok iyi yapıyor hastam vardı hemen bize yardımcı oldu bize dakkasın da sandalye ayarladı ve hastayı bindirirken indirirken de çok yardımcı oldu ona sonsuz teşekkürler ediyorum çok sağol.

  • Nermin Ozdemir
    Nermin Ozdemir
    3 hafta önce

    Puan vermeye bile gereken bir durum yok ultrasona indik dedimki acilden geliyoruz alınıyor mu yoksa beklicezmi diye normal sordum işlemi yaptı arkamdan dediki kanamasiki var geriye dönüp cvp verdim işini yap geç yorum yapma bu sizi ilgilendirmez kanamsi olmuş olmamış dediki kendi kendine konuşuyorum bende dedimki bende kendime konuşuyorum doktordan çok afra tafata yaparlar işini yap geç normal sordum beklicezmi sıramı alcaz numara al dedi aldım acilden geliyoruz dedim sadece işleminde yapti ne gerek var o son lafa işini yap geç yoruma gerek yok sen kendi kendine konsuyorsun bende konuşurum ozmaan yatak yok yatmak için kart yok kapıyı açmak için birde en kötüsü serum akmıyor dediğimizde yavaş gitmesi gerek ben akmıyor dediğimde acelenizmi var biyeremi yetisceksiniz ben yavaş gidiyor diyorum hemşireye bağırıyor herşeyden şikayetcisiniz hayır sizin dediklerinizi diyorum deidm onbeskisye bakıyorum sizin gibi görmedim dedim ki ben bişey demedim sadece serum akmıyor dedim bu diğer hemşire gelmiş az gitmesi gerek bagrian hemsire ben onu da söyledim dedi halbuki çabuk biticek yatmaya bile gerek yok demişti birbirlerini korumaya geçtiler beni suçlu çıkarmaya calsiip gidin doktorunuza söyleyin söyledim serumumuz akmıyor başka hemşire geldi bu kalabalık da bir kişi yetişmesi zor ama bu bizim suçumuz değil acil kalabalık ne doktoru ne hemşiresi kesinlikle davranışları çok saygısızca bana bagirana dedim davranışlar çok saygısızca ilaç verdi hızlı bir şekilde normalde yavaş vermesi gerek damardan kolu ellemesi tutması bile saygısısca davranması hiç etik değildir serum akmıyor dedi annem aradan beş dakka gelcti dolandı dolandı gelip birde bağırdı şaka gibiler Allah düşürmesin damar yolunu değiştiren hemşireye ilgisinden dolayı teşekkür ederiz yüzüne de dedim doktor desen kime ne yetiscek bana bir laf diyip tamamlamadan baskasina bu sistem çok yanlış bizi birbirimize kirdirmaya gerek yok elaman çok olsa bagirmaz mesala doktor çok olsa herkersse yetişir yatak çok olsa hastalar beklemez onlarda çaresiz bisekilde ezberleme laflar yapacak bişey yok ağızlarında hep bu varhel sabah dokuzda geldim halada burdayiz birdaha buraya gelmekmi aalah nasip etmesin

Yorum Ekle

Bir yanıt yazın

Randevu

Geri Bilidirm
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Lütfen hatayı seçiniz.