Üye Paneli

Özel Dünyagöz Hastanesi Antalya, Antalya ili Kepez ilçesinde göz hastalıkları merkezi olarak faaliyet göstermektedir. Özel Dünyagöz Hastanesi Antalya iletişim ve adres bilgileri yukarıda verilmiş olup detaylı konum bilgisi için altta bulunan haritayı kullanabilirsiniz. Kuruma ulaşmak için 4444469 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Özel Dünyagöz Hastanesi Antalya resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Zafer Mah. Yıldırım Beyazıt Cad. No:93 Kepez, Antalya

Hizmetler / Bölümler

Şehir

Google Yorumları

4,7
1.826 yorum
  • Samet
    Samet
    geçen hafta içinde

    Oğlumun göz kontrolü için Özlem hocaya gittik. Hastalara karşı ilgisizliği belirgindi. Kapıda hastası beklemesine rağmen hastanın yüzüne bile tebessüm etmeden "ben yukarı çıkıyorum, dönüşte bakarım hastaya" diyerek salına salına gidiyor. Sekreter bile bu durumdan rahatsız oldu. Hatta bir tane bekleyen hasta, randevusu 20 dakika geçtiği için ve doktorun tavrını gördüğü için başka hocaya muayene oldu. Bir dahaki kontrole başka hastaneye gideceğim.

  • Mf A
    Mf A
    bir ay önce

    Zaman zaman dünya göze gidiyorum kaydım var. 5 yıldır engelliyim sebebi ve çözümü hâlâ araştırılıyor maalesef. Biz de her şeyi deniyoruz inşallah. Üniversite hastanesinden başka yere (makina bozulmuş) oradan buraya yönlendirildim. ERG ve EOG çekilecekti özlem hanım'a muayene ücreti ödedik ona yönlendirildik diye. Biz nereden bilelim hocanın rapor yazamadığını. Defalarca 'hoca rapor yazmayacak' dediler fakat parayı ödedikten sonra.. ve sanki istemiyor da ondan yazmıyor gibi. Rapor dedikleri de sonuçlara bakıp bir şey var mı yok mu şeklinde yorumlamakmış. O kadar üstü kapalı konuşuyorlar ki. İndirimli 850 TL boş yere muayene ücreti ödedik. Doktora ölçüm için geldik dedik, tamam gidebilirsiniz dedi. Muayene ücreti ne için? Erg ve eog zaten inanılmaz pahalı. İndirimli 7500 TL civarı. Çaresizlikten çektirmek zorunda kaldık. İşin kötü tarafı sonuçları okuyabilen doktor olmadığından elimizde sayılar ve grafikler olan bir kağıt almış olduk bu fiyata. Bizi yönlendiren doktor zaten bunu okumayı bilmiyor diye analiz ettirip gelin gibi bir şey demişti. Buna da raporlama deniyormuş. Muayene ücretini verdik ama doktor "raporlamayacak" deyip duruyorlar. En son "neden" dedim parayla mı ilgili? Meğer doktor okuyamıyormuş, ben de keyfi sanmıştım. Tamam olabilir, her doktorun yeterliliği farklı fakat insan yetersizliğine rağmen muayene ücreti alır mı? Başka bir doktora yönlendirmez mi? Bildiğim kadarıyla hastanede bunu raporlayacak doktor varmış. Biz yönlendirme ile gelince doktorların bildiği var sandık. Ben doktor olsam, bunu ben raporlayamam bak ben muayene ücretini almayım, sen şu doktora git ona öde derdim. Üniversiteye sonucu gördük. Hoca, size 3 kat fiyat çekmişler yazık, dedi. Mecburen çektirdik tabi. Onu geçtim "bunu okuyacak doktor yok şuan, bakalım birini bulmaya çalışacağız" dedi. Raporlama olmadan elimdeki bomboş bir kağıt. Yazık.. Boş yere muayene ücreti almasalar hemen başka doktora görünecektim aynı hastanede. Ama bu kadar maliyet bile çok fazla benim için o yüzden raporlayamadım. Her şeyi geçtim de boş yere muayene ücreti ödemiş olmam canımı fena sıktı. Dolandırılmış gibi hissediyorum.

  • ismail emre korkmaz
    ismail emre korkmaz
    bir hafta önce

    Semra COŞKUN Hocamıza ilgisi, nezaketi için teşekkür ediyoruz. Yıllardır ailecek gittiğimiz, her kontrolümüzde bize gerekli bilgilendirmeyi yapıp aklımızda en ufak bir soru işareti bırakmayan değerli hocamız; her türlü övgüyü hak ediyor. Kontrollerimizde ayrıntılı açıklamalar yaparak hem işindeki uzmanlığı hem de hastalarına verdiği değeri ortaya koyuyor. Bu bağlamda bizi hocamızla buluşturan Dünyagöz Antalya Hastanesine teşekkür ediyoruz.

  • Serhat Gülümser
    Serhat Gülümser
    bir hafta önce

    28.08.2024'te Keratokonus şikayetiyle hastaneye başvurdum. Sürecin en başından beri iyi niyetle yaklaşıp tüm işlemlerimi 25 dakikada çözen Hakan Sivrikaya hocama ve ekibine çok teşekkür ederim. Bir teşekkürü de sonsuz anlayışı ve iyi niyetiyle yardımcı olan Tutku hanıma yapmayı borç bilirim, iyi ki böyle bir hastane var Antalya'da.

  • BİROL DEMİR
    BİROL DEMİR
    geçen hafta içinde

    Kardeşim Soner Şavkar hastanenizde Dr Tahir bey e ameliyat oldu. Başta Müdürümüz Cevat bey e Müdür yardımcımız Seda hanım a Doktorumuz Mehmet Tahir bey e bizimle yakından ilgilenen Halkla ilişkiler Sevgi Hanım a sonsuz teşekkürler. Herşey mükemmeldi

Yorum Ekle

Bir yanıt yazın

Geri Bilidirm
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Lütfen hatayı seçiniz.