Üye Paneli

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Antalya ili Muratpaşa ilçesinde eğitim ve araştırma hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. 1985-2007 yılları arası hizmet veren Antalya Devlet Hastanesi binasının 1970 yılında 400 yatak kapasiteli olacak şekilde yapımına başlanmış ve 15 yıllık inşaat süresinden sonra 1985 yılı ortalarında hizmete girmiştir. Ayrı bir binada hizmet veren 125 yataklı Doğum Evi ise, 1986 yılında kapatılarak Devlet Hastanesi bünyesine dahil edilmiş, hastanenin kadrolu yatağıda 525’e çıkarılmıştır. Yatak kapasitesinin hizmet verilen nüfus yoğunluğuna göre yetersiz kalması nedeniyle binaya yapılan ilavelerle, 1997 yılında kadrolu yatağı 600’e çıkarılmıştır. Bölge hastanesi konumunda hizmet vermiş olan Antalya Devlet Hastanesinin 2005 yılındaki fiili yatak sayısı ise 625 idi.

28. 04. 1995 tarihinde eski bakanlarımızdan Mehmet Yazar tarafından trafik kazasında ölen kızı Sema Yazar anısına Çevre yolu, Teomanpaşa mahallesinde inşaa edilen Sema Yazar Semt Polikliniğinin, 01-03-2000 tarihinde Antalya Ticaret Borsası tarafından Lara bölgesinde inşaa edilen Antalya Ticaret Borsası Semt Polikliniğinin, 04-09-2001 tarihinde Uncalı bölgesinde inşaa edilen Uncalı ve Siteler Semt Polikliniğinin devreye sokulmasıyla, poliklinik ihtiyacı, 23. 09. 2005 tarihinde Kepez bölgesindeki tadil edilen Aşır Aksu Hastanesinin bünyesine katılmasıyla toplam yatak sayısı 950’ye çıkarılarak yatak ve ameliyathane ihtiyaçları karşılanmaya çalışılmıştır.

Günün ve geleceğin koşullarına uygun olarak, modern tıp hizmetinin verilebileceği, çevre yolları ve ulaşım kolaylığını da içerecek şekildeki geniş kapsamlı bir hasta konforunun düşünüldüğü, modern hastane mimarisinin örneklerinden biri sayılabilecek Yeni Hastane binası 26-11-2007 den itibaren hizmet vermeye başlamıştır. Resmi açılışı 11-05-2008’de yapılmıştır.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad. Soğuksu Muratpaşa, Antalya

Hizmetler / Bölümler

Şehir

Google Yorumları

3,1
1.683 yorum
  • Damla
    Damla
    bir hafta önce

    3 saatten fazla acilde bekledim, gözüme bir madde kaçtığı için. O kadar bekledikten sonra acil cerrahi kısmına sıram geldi. Doktor direkt girişte baktı. 30 saniye sürmedi bile muayene. Göz damlası ve antibiyotik reçetelediğini söyledi. Reçete kodunu vermediğini söyledim. Barkodu eczaneye gösterince reçeteyi aşabileceğimi belirtti. Saat 4.18 de eczaneye gittiğimde böyle bir reçete yazılmadığını belirtildi, telefonuma kod da gelmedi. REÇETEYİ YAZMAMIŞ DOKTOR. O KADAR SAAT BOŞU BOŞUNA BEKLEDİM ACİLDE. Korkunç bir yer asla acil de olsa gitmeyin başka hastaneye gidin, asla aşırı kalabalık değil ama sonsuz bekleme süresi var. Saatlerce bekleyip muayene olabilseniz bile bi bakmışsınız reçeteniz yazılmamış…..

  • Ilknur Ünal
    Ilknur Ünal
    bir hafta önce

    Fizik tedavi doktorumuzun yönlendirmesiyle obezite merkezinize basvurduk annem için. Annem bu dünyanın en naif, saygılı insanıdır. Okuyan insana ayrı bir saygı duyar ama bugün obezite merkezinizin psikologu bu algısını yerle bir etti. Kendisine ' koşulsuz kabul' kavramını araştırmasını tavsiye ederim. Obezite merkezinde çalışıp karşınıza kilo problemi olmayan insanlar gelmesini bekliyorsunuz sanırım. Böyle olmaktansa (böyle olmaktan kastı annemin 90 kilo olması) intihar et daha iyidir şeklinde bulunduğu tavsiye değil psikolog olmaya insan olmaya sığmayan talihsiz bir tavsiye. Lisans eğitiminizle beraber minimum 16 yıl okudugunuzu düşünürsek bu 16 yıl size hiçbir şey katmamıs. Gerçi bahsettiğim insanlık eğitimle kazanılacak bir şey değil çünkü ilkokul mezunu annem bu tavsiyesi kimseye vermez. İnsanlara ağzınıza geleni söylerken onların arkasında duran ailelerinin olabileceği ihtimaliyle hareket ederseniz daha az başınız ağrır çünkü biz sizden şikayetçi olacağız.

  • Neriman Algül
    Neriman Algül
    geçen hafta içinde

    Hayatınızda görüp görebileceğiniz en kötü hastane. Hiçbir yönlendirme yok, olanlar da çok yetersiz. Gitmek istediğiniz bölümü sora sora bulmak zorundasınız. Bilen hastalar bilmeyen hastalara yalan yanlış yardım etmeye çalışıyor. Her danışma her sekreter sizi yanlış bir yere gönderiyor. Personel bilgisiz. Ultrason 13teki beyefendi de insanları okuma yazmanız yok mu diye azarlıyor. Halbuki okunacak her hangi bir yönlendirme yok. Yerlerde yön gösteren yer bildirien takip bilgilendirmeleri yok. Hastaneye genelde yaşlı insanlar geliyor ve çok zorlanıyorlar. Şehrin merkezinde bu kadar hastası olan bir hastanenin bu kadar kötü bir yönetimi olması hayret verici. Ultrasonda sıra beklerken önce mamografi çekilmesi gerektiğini sora sora öğrendik. Ne doktor ne hemşire ne de kayıt yapan personel böyle bir bilgi vermedi. Allah düşürmesin. Mümkünse burayı tercih etmeyin.

  • ayşe savaş
    ayşe savaş
    2 hafta önce

    24 Ağustos 2024 Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi nin acil bölümüne kızımı götürdüm.Saat 04.34te hastanede sıra beklemeye başladık.Bize sıra geldiğinde saat 06.22 olmuştu.Biz bunun sebebini sorduğumuzda doktorların devir teslim yaptığını söylediler.Bu nasıl devir teslim anlayamadım.Normal muayene olsaydı daha çabuk sıra gelirdi. Böyle bir ciddiyetsizlik hiçbir hastanede görmedim.Bazı hastalar geri gitti.Geldigimize pişman olduk.

  • Tatiana Pyl
    Tatiana Pyl
    bir ay önce

    Bugün yeşil alan acil bir randevudaydım. numaram 188, 30.07.2024 akşam 5'ten - 6'ya kadar. Cihat Altai (eğer doğru isim buysa) hayatımın en iğrenç doktor muayenesiydi. İşim açısından tavsiye ettiğiniz şekilde işinizi değiştirmenizi tavsiye ederim. Doktorlar iyi muayene yapmaz, hastalarının söylediklerini dikkate alırlar. Hızla ateşimi ölçtüler ve el fenerini 2 saniye boyunca boğazıma tuttular. Bütün gün işte kendimi çok kötü hissettim, oturup ayakta duramadım. sonra sorunumun ne olduğunu sorduğumda bana bunun sadece hipotermi olduğunu söylediler. tamam, hangi ilaçları sordum - beni eczacıya gönderdiler, o her şeyi açıklayacak. Şiddetli boğaz ağrısından sonra kronik bademcik iltihabım var, bana boğaz gargarası verdiler, cevap verdiler, göğüs fotoğrafı çekmeyi reddettiler. ve hızla ofisten dışarı atıldı. Bana bir gün yarın için bir rapor yazmamı istedim, kaba bir şekilde reddedildim. Bay Altay, sizin yardımınız olmadan ilacı eczaneden alabilirim. Eminim eczacı beni daha iyi dinlerdi. Bir doktora ihtiyacım vardı! Resepsiyondaki şikayet üzerine özel bir hastaneye gitmem önerildi. Sayın çalışanlar, bir gün hastalık izni yazarsanız maaşınızı kesiyorlar mı? Neden vergi ödüyorum? İşverenim neden benim için her yıl pahalı sigorta alıyor? Görünüşe göre benim zayıf Türkçe bilgim sana ayaklarını üzerime silmen için bir neden vermiş. Görev başındaki başhekimi bulamadım. tekrar doktora gittim ve 1 günlük rapor yazmamı istedi, çünkü çok hastaydım, ateşim vardı, her yerim ağrıyordu ve 1 gün evde tedavi görmem gerekiyordu. Doktora 15 kişilik bir ofiste oturduğumu, hepsinin sıcak olduğunu, 2 klimanın -16-20 derece olduğunu söylüyorum. Bu şekilde iyileşmeyeceğim, hastalanmak istemiyorum. İşyerindeki koşullarım ve meslektaşlarım kimseyi ilgilendirmiyor. Bana bir hiçmişim gibi davrandılar. Türk tıbbı hakkındaki iğrenç düşünceleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Çok çok kötü

Yorum Ekle

Bir yanıt yazın

Randevu

Geri Bilidirm
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Lütfen hatayı seçiniz.