Üye Paneli

Özel Medikum Hastanesi, Antalya ili Kumluca ilçesinde Özel hastane olarak faaliyet göstermektedir. Özel Medikum Hastanesi iletişim ve adres bilgileri yukarıda verilmiş olup detaylı konum bilgisi için altta bulunan haritayı kullanabilirsiniz. Kuruma ulaşmak için 0 (242) 887-2210 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Özel Medikum Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Hacıveliler Mah. Merkez Sok. No:2 Kumluca, Antalya

Hizmetler / Bölümler

Şehir

Google Yorumları

3,6
246 yorum
  • Hasan Kurt
    Hasan Kurt
    4 hafta önce

    Aydoğan Kazovalı Doktorumuzun ilgisi ve bilgisi sayesinde tedavi sürecim son derece rahat geçti. Bana Tekirdag hastanesinde PLATIN TAKACAKLARDI hocamın AMALIYATSIZ detavı sayesinde Arılarım 1 gün icerisinde indi. Her soruma sabırla cevap verdi ve beni her adımda bilgilendirdi. Kendisine güvenim tam, gösterdiği özveri için minnettarım. Sağlığımı böyle yetkin bir uzmana emanet ettiğim için çok şanslıyım. Teşekkürler MEDİKUM hastanede aldığım hizmetten son derece memnun kaldım. Personelin güler yüzlü yaklaşımı ve profesyonelliği, hastane ortamının temizliği ve düzeni, tedavi sürecimin çok daha rahat ve sorunsuz geçmesini sağladı. Her aşamada kendimi güvende hissettim. İlgili, donanımlı ve işini severek yapan bir ekip tarafından karşılanmak gerçekten çok değerliydi. Teşekkürler.

  • ismail topçu
    ismail topçu
    bir ay önce

    Merhaba ben Tekirdağ da ikamet etmekteyim. 15 yıl önce bel fıtığından ameliyat olmuştum ama ağrılarım geçmedi. Dr.Aydoğan Beyi 10 yıl önce bir akrabamızı tedavi etmişti ve sonrasında hiç ağrısı kalmadı biz de onun tavsiyesi ile Aydoğan Beyi bulduk . Antalya Medikum Hastanesine geldik. Tedavinin ilk gününden itibaren ağrılarım azalmaya başladı ve tedavinin sonunda ağrılarım bitti .Doktorumuz ve hastane çalışanları çok ilgiliydi , Medikum Hastanesine ve doktorumuz Aydoğan Beye çok teşekkür ederiz.

  • Ilhan Akyol
    Ilhan Akyol
    bir hafta önce

    Alman arkadaşımın Göz muayenesi için randevu almıştım gerçekten kapıda bile çok güzel karşılandık her konuda yardımcı oldular ayrıca Tercüman sayın Cemal ALTUNKAYA için ayrıca çok çok Teşekkür ediyoruz bize her konuda yardımcı oldu

  • özlem şenel
    özlem şenel
    bir ay önce

    öncelikle şunu belirtmek istiyorum acil durumlarda cocuklarımı getirdiğim bir hastane nasıl bukadar faiş fiyatlar oluyor gerçekten anlamakta artık zorlanıyorum bir hafta arayla geldim acilden gece giriş yaptık küçük oglum hastalandı kan tahlili serum takıldı 1700 tl ödedm 1hafta sonra kısım hastalandı tahlil yapılmadı sadece 1tane serum werildi 2.000 tl para ödedm weznede duran hanımefendiye sorduğumda sadece 1 serum fiyatınız mı 2.000 tl dedim muayene ucreti 500 serum ücretinz 1500 tl dedi tahliller ücretsiz dedi ama daha önce geldgmde tahlıllerden ücret alıyordunuz dediğimde cewap wermedi en uç yerlere kadar şikayet edicem bundan emin olum tam rezalet bi hastane

  • fatih çiftçioğlu
    fatih çiftçioğlu
    bir hafta önce

    Değerli hocamız Genel Cerrah Doktor Ramazan Sarıbay ve medikum personeline göstermiş oldukları ilgi ve alaka için çok teşekkür ederiz.

Yorum Ekle

Bir yanıt yazın

Geri Bilidirm
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Lütfen hatayı seçiniz.