Üye Paneli

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul ili Üsküdar ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. 225 yataklı hastane, 1 Şubat 1936’da Haydarpaşa Numune Hastanesi adıyla faaliyete geçmiştir. Açılışından bir süre sonra yapılan yeni pavyona karantina servisi yerleştirilmiştir. 1958’de, anatomi, patoloji laboratuvarı ve ambar için tek katlı bir bina inşa edilmiş, 1967’de bir kat ilave edilerek Hemşire yatakhanesi yapılmıştır. 1 Nisan 1946’da hastanede Hemşire ve Laborant Okulu açılmıştır. 1954’te adı Ebe-Hemşire-Laborant Okulu’na dönüştürülmüş ve öğrenci sayısı çok arttığı için 1961’de Zeynep Kamil Hastanesi’ne nakledilmiştir.

Türkiye’de ilk kez bu hastanede, 1959’da, Dr. Cemalettin Öner tarafından reanimasyon servisi kurulmuştur. 1969’da hizmete giren yeni binasında faaliyetini sürdüren, anesteziyoloji ve reanimasyon servisi bu tarihte 30 yatak ile Ortadoğu ve Balkanlar’ın en büyük kapasitesine sahipti.

Zamanla yapılan ek binalarla hastanenin yatak sayısı 350’ye çıkmış, verem pavyonunun yapımı ile 500’ü bulmuştur. Dr. Faruk Ayanoğlu (reanimasyon) ve 50. Yıl pavyonlarının yapımıyla bu sayı 800’e ulaşmıştır. Bugün, Sağlık Bakanlığı’na bağlı, tam teşekküllü bir eğitim hastanesi olarak faaliyetini sürdürmektedir. 2016 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak, Üniversite Hastanesi kapsamında hizmet vermeye başlamıştır.

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Tıbbiye Cad. No:40 Üsküdar, İstanbul

Hizmetler / Bölümler

Şehir

Google Yorumları

3,0
533 yorum
  • Şebnem Deniz Baş
    Şebnem Deniz Baş
    3 hafta önce

    Memleketimin hizmet alınan her devlet dairesi gibi. Benim randevum kbb bölümündeydi, doktorun adı Taner Özdemirdi. Doktorun adının yazılı olduğu 3-4 oda var. Her odada Taner bey olmadığını tahmin ettiğim ayrı ayrı genç doktorlar var. Bunun nasılı niyesi hakkında bir bilgim yok açıklamaya tenezzül eden de yok. Sekreterler tahammülsüz, suratsız, tepkisel tepkisel konuşmaları var. Sekreterler insanca yaklaşmadığı için hastalar görece daha yardımsever doktorlara alakasız sorular sorarak oyalıyorlar. Onaylı randevu sistemine geçilmesine rağmen randevusuna gelmeyen ya da 1-2 saat sonra gelen hastalar var. Her yeni hastadan önce gelmeyenlerin adı okunuyor ve gelmişlerse onlara öncelik veriliyor. Zamanında gelenlere haksızlık değilde nedir? Zamanını kaçıran kişinin sona atılması daha adaletli olurdu diye düşünüyorum. İlgisiz ve insancıl davranmayan sekreterlerle iletişim kurmaya çalışan bazı kimseler saygısızca konuşarak ne yazık ki başarılı oluyor. Nezaketle, ricayla yaklaştığımda suratsız ve özensiz yanıtlar alıyorum. Biri gelip biraz ses yükseltip kabalık gösterdiğindeyse işi bir an da çözülüyor. Ne çürümüş bir sistem. Bu yalnızca bu hastaneye özel değil tabi ki. Hemen hemen tüm devlet kurumlarında işleyiş bu şekilde. Allah muhtaç etmesin, yokluğunu da göstermesin. Ülkemdeki herkes insanca muameleyi hak ediyor. Hastası da, sekreteri de, doktoru da. Bu çürük düzen kalbimi kırıyor. Ben kendi yurdumda kışkışlanmadan iletişim kurabilmek ve hizmet almak istiyorum. İnsanca yaşayamadığımız, hayat pahalılığıyla tek bir güzelliğe yer açamadığımız, yalnızca ayı geçirebilmek için insan üstü çalıştığımız için ülkenin büyük kısmı mutsuz. Elbette bu da iletişime yansıyor. Her şey güzel olacak, yani inşallah.

  • selim cu
    selim cu
    5 ay önce

    Öncelikle burası yapı olarak hastane olmamalı,insan içeri girince kasvetli eski hava karşısında bunalıyor,çalışanlar özellikle kbb kısmı hapishane hücresi gibi,bina dışardan çok güzel ama içi maalesef Ek olarak kbb hemen girişteki eski tarihi bina,bilginiz olsun aşağıya kadar gitmeyin Artıları ulaşım kolay ve içinde katlı otopark var,bu büyük niğmet Hizmet nasıl derseniz devlet hastanesi kalitesi nasılsa öyle

  • İpek Yılmaz
    İpek Yılmaz
    bir hafta önce

    Haydarpaşa Numune Eğitim Arat. Hastanesinin Kulak Burun Boğaz polikliniğinde Dr. E*** t** tarafından muayene edildim. Muayene sırasında babama kulağı için işitme cihaz öneren doktorun tavsiyesiyle anlaşmalı olduğu yere gittik oraya gittiğimizde bizimle hiç ilgilenilmedi. Ve indirim yapılmayacağını belirttiler ve oradaki yetkili Dra para ödendiğini yardımcı olamayacağını ancak bu kadar yapabildiğini söyledi. Sonra cihazı almazsanız alma gibi bir tavırla karşılaştık. Bu durum hem zaman kaybına yol açtı hem sürecimizi olumsuz etkiledi. Babama önerilen cihaz konusunda gerekli ilgi ve alakanın gösterilmemesi sağlık hizmetleri açısından çok kötü oldu bu hayatta doktorlarada güvenmiceksek .KısacaBabamın iyileşmesi için gittik yalnızca ilgisizlikle yüzyüze geldik

  • Buse Cantank
    Buse Cantank
    bir ay önce

    Hastanenin EKG BÖLÜMÜNDEKİ ESRA HEMŞİRE İLE BUGÜN KARAKOLLUK OLDUM. Hastane kapısı önünde polisleri bile delirtti kadın. Keyfi nasıl isterse öyleymiş. İfade bile vermedi polislere dahi beni beklemek zorundasınız ben isteyince ifade vericem dedi ve hastaneyi birbirine kattı. Sürekli bişeylere sinirlenip ekg çekmeyi bırakıyor ve gidiyor, stres oluyormuş nasıl çalışabilirmiş? Annemin şikayet ediceğini duyunca annemi tehdit etti ve cahil dedi.Bize ve diğer hastalara ettiği hakaretleri küfürlerin karşısında dayanamayıp sinirlerime hakim olamadım ve tartıştık cünkü hepimizin tahammülü bitmişti. Kendisi de beyaz kod aldı benim için. Bilsin ki ESRA HANIM, bu işin peşini asla bırakmıycam. Sen kim oluyosun da bana küfür ediyosun hakaret ediyosun bi soru sordum diye. Asla normal biri gibi davranışları yoktu. Yanında çalışan bi hemşire daha vardı kısa boylu türbanlı bir hanım, onun da saygısızlığı ve sürekli terslemesi ayrıca sinir bozucu ama küfür etmiyor bize en azından. ESRA HANIM Hastanenin güvenlik görevlilerini bile şahit olmaları için tehditler etti hepimiz gözümüzle gördük. Bu kadına acilen psikolojik destek vermeli hastaneniz. Böyle birini nasıl çalıştırırsınız nasıl ya? O kim ki bi soru sorduk diye bize hakaret küfür edebilir? Bu arada hastanenin güvenlik personelleri oldukça ilgili ve SAYGILILAR. hepsine teşekkür ediyorum.

  • Bülent Çubuk
    Bülent Çubuk
    2 hafta önce

    Küçük bir yaralanma nedeniyle acile gittim. Bir devlet hastanesinin acil servisinin bu kadar temiz olmasına inanamadım. Tüm sağlık ekibi çok ilgiliydi. Özel hastanelerde görmediğim ilgiyi burada gördüm. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Yorum Ekle

Bir yanıt yazın

Randevu

Geri Bilidirm
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Lütfen hatayı seçiniz.