Üye Paneli

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul ili Ümraniye ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi; 18.10.2002 tarihinde Devlet Hastanesi olarak hizmete açılmıştır. 2005-2015 yılları arasında Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak sağlık hizmeti vermiştir. 2016 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak, Üniversite Hastanesi kapsamında hizmet vermeye başlamıştır. 2015 yılında hastane bahçesine yeni açılan kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi binasıyla birlikte 144.953 m2 kapalı alanda sağlık hizmeti sunulmaktadır. Hastanemize bağlı 460 m2 kapalı alan ile Kezban-Esat ÜNSAL semt polikliniği, 1900 m2 kapalı alan ile Mustafa Kemal Semt Polikliniği ile hastalarımıza poliklinik hizmeti sunmaktadır. Hastane bahçesinde başlatılan Onkoloji binası inşaatı tamamlanmış olup hastalarımıza hizmet vermeye başlamıştır.

Hastanemiz şuan kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi ile birlikte 836 yatak ile hizmet vermektedir. Hastanemizde 23 adet genel, lokal ameliyatların gerçekleştirildiği ameliyathanemiz bulunmaktadır. Hastanemizde 63 yataklı Yeni doğan yoğun bakımı, 46 yataklı erişkin yoğun bakımı, 15 yataklı çocuk yoğun bakımı hizmet vermektedir.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde günde ortalama 6500 hasta muayenesi yapılmaktadır. Ayda ortalama 4000 operasyon yapılmaktadır. Hastanede ayrıca robotik cerrahi ameliyatları da uygulanmaktadır. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden hizmet alan bütün bireylerin sağlıklarıyla ilgili gereksinimlerini karşılamak, hizmet kalitesini sürekli arttırarak hasta hakları ve tıbbi etik kurallar çerçevesinde sağlık hizmeti sunmak misyonumuzdur.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Elmalıkent Mah. Adem Yavuz Cad. No:1 Ümraniye, İstanbul

Hizmetler / Bölümler

Şehir

Google Yorumları

2,9
1.331 yorum
  • Ertan SARI
    Ertan SARI
    bir hafta önce

    Bolu devlet hastanesinde acilden giriş yapıp koluma pansuman yaptırdığım yerde bu hastanede ilgili ilgili kişiler yatar pozisyonda oldukları halde yani işi gücü olmadıkları halde 2 dakikalık pansumanı yapmadılar. Gündüz gelmeniz gerekiyor gündüz poliklinik kısmında yaptırmanız gerekiyor dediler. Aynı işlemi Bolu devlet hastanesinde sorgusuz sualsiz yaptırmıştım. Hastane ve kişi kalitesi buradan da belli oluyor. Zaten hastaneye girdiğiniz zaman ne nerededir danışmaya sormak için danışman bulamıyorsunuz bekçilere ya da güvenlik amirlerine güvenlik birimlerine soruyorsunuz sağa sola yönlendiriyorlar sizi saçma sapan bir hastane. Allah kimseyi buraları düşünmesin. Düşürürse de hastanesi bırakmasın. Memleketimiz böyle.

  • yus dem
    yus dem
    geçen hafta içinde

    Meliha demirci: böbrek ameliyatımı yapan Sayın Eyüp Veli küçük doktorumdan Allah razı olsun. Kendisi çok ilgili ve ekip arkadaşları da bir o kadar kibar ve ilgiliydi. üroloji bölümünden çok memnun kaldım. herkese tavsiye ederim. Allah böyle doktorlarımızın sayısını arttırsın.

  • ergun ergun
    ergun ergun
    3 ay önce

    Genel olarak hastanelerin incelenmesi biraz değişik geliyor. Birçok başlık var çünkü. Şöyle ki, Hastane fiziki durumu, ulaşımı, Personel hal ve davranışları Doktorların ilgi alakası Hastane fiziki şartları yeni binaları ile fena değil. Buranın temel sorunu çok ama çok kabarık bir hasta trafiği olması. Gündüz ayrı kalabalık gece acil hele berbat durumda yoğun. Böyle olunca personel ve doktorlar diğer devlet hastanelerine göre daha ilgisiz ve agresif oluyor. Hepsi diyemeyiz ama genel kanı bu maalesef

  • EMRE KARAHAN
    EMRE KARAHAN
    3 ay önce

    Ümraniye egitim araştırma hastanesinde 'gebe okulu' olarak hamiş annelere eğitim veriliyor. Hem bu uygulama çok güzel hemde bizimle güzel bir şekilde ilgilenen 'Ebe Gülşen Hanım'a hersey için çok çok teşekkür ederim. İlgi alakası okadar güzeldi ki eğitimi defalarca alabilirsiniz.. iletişimin önemli olduğu Bi zaman diliminde gerçekten işinin hakkını yapan bir kişi ile tanışmak çok güzel oldu.

  • Elvan Kaya
    Elvan Kaya
    bir ay önce

    03.01.2024 tarihinde gasrik by ps ameliyatı oldum özel hastanede bile kolay kolay denk gelemeyeceğiniz harika bir hekim olan op. Dr m. Taha demirpolat ve ekibi muhteşemler, ameliyat günün e kadar olan süreçte hiç bir zorlukla karşılaşmadım tabiki bazı aksaklıklar olabilir. Sevgili doktorum m. Taha demirpolat uzun bir nöbetten çıkmış olmasına ve izinli olmasına rağmen taburcu etmek için geldi ve ameliyat sonrası olması gereken süreci uzun uzun anlattı sonrası ise kontroller yine aynı her gidişimde ayrıntılı bilgi detaylı tahliller ve hiç beklemeden neredeyse. M. Taha demirpolat ve ekibine çok teşekkür ederim iyiki varsınız

Yorum Ekle

Bir yanıt yazın

Randevu

Geri Bilidirm
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Lütfen hatayı seçiniz.