Üye Paneli

Özel Acıbadem Eskişehir Hastanesi, Eskişehir ili Tepebaşı ilçesinde Özel hastane olarak faaliyet göstermektedir. Özel Acıbadem Eskişehir Hastanesi iletişim ve adres bilgileri yukarıda verilmiş olup detaylı konum bilgisi için altta bulunan haritayı kullanabilirsiniz. Kuruma ulaşmak için 0 (222) 214-4444 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Özel Acıbadem Eskişehir Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Hoşnudiye Mah. Acıbadem Sk. No:19 Eskibağlar Tepebaşı, Eskişehir

Hizmetler / Bölümler

Şehir

Google Yorumları

3,1
557 yorum
  • Mustafa DEMİRCAN
    Mustafa DEMİRCAN
    bir hafta önce

    Acıbadem markasını taşıyamayan bir hastane. Personel çok ilgisiz ve soru sorulmasına katlanamıyor, ilginç bir şekilde herkes göz deviriyor soru sorulduğunda. Bebeğim için verdiğimiz idrar tahlili 2 saate çıkar denmesine rağmen 3 gündür çıkmadı aradığımda sistemlerde bir karışıklık olduğunu ve çözmeye çalıştıklarını söylediler tahlili kaybettiler. Dayanamayıp başka hastanede yaptık 1 saat içerisinde sonuç çıktı. Kesinlikle önermem. Lüks görüntüsüne aldanmayın.

  • Seda Kolak
    Seda Kolak
    bir ay önce

    Fizik Tedavi bölümünde 2 ay önce tedavi oldum Dr Hacer Hanım başta olmak üzere Fizik tedavi doktoru Murat bey'e çok teşekkür ediyorum. Acıbademin İstanbul kalitesini 10 yıldır hizmet aldigim icin biliyorum Eskişehir'de olumsuz gördüğüm fizik tedavi bölümünde çalışan arkadaslar 15 günlük tedavi sürecinde bizlerle ilgilenirken depresif sürekli yorgun olduğundan şikayet eden insanlardan oluşması. Madem memnun değilsiniz neden çalışıyorsunuz işini seven güler yüzlü insanlar yapsın. Bu arkadaşlarla yönetim konuşmalı sanki zorla çalışıyorlarmış gibi stresli tavırları hastalarıda etkiliyor.

  • Guncha Kabishova
    Guncha Kabishova
    2 ay önce

    Maalesef çok kötü bir tecrübe yaşadım Acibadem Eskişehir Hastanesinde hayal kirikliğiydi benim için. Ben Türküyede okudum 6 sene, Türk’le evlendim iki tanede Türk vatandaşı çocuğum var ve 15 senedirde Türküyede yaşıyorum ne kadar yabanci olabilirim bu durumda?? (sırf pasaport mu önemli sizin için) Bu gün Acibademe ortopedi doktoru Recep Kurnaza gittim yaşadığım olay çok kötüydü. Kayıt açan doktorlar sırf yabanciyim diye SGK siğortami kabul etmediler üstelik tamamlaycı Aksa siğortam olmasına rağmen. Önce karşılıyor diyerek kayıt açtilar sonra muayeneden çikinca karşılamiyor dediler güya kronikmiş hastalığım oysa doktora sorduğumda kronik değil sırt ağrisi sadece diye cevap vermişti. içeri muayeneye girerkende yabanci hastamiz geldi hocam diyerek bilgi verdiler doktora yazıklar olsun size!

  • canan yücel
    canan yücel
    bir ay önce

    Devlet hastanesine gidin daha iyi. Kızım için Tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamında istenen gerekli işlemleri tamamlayıp neticelendiremediler. Beceriksizlikte ve ilgisizlikte 5 yıldız yetmez. Bir aydır bekliyoruz. Artık başka hastaneye gideceğim. Yorumların hepsi çok kötü olduğuna göre durup nerede hata yapıyoruz diye bir bakması lazım bu hastaneyi yönetenlerin. Bir link ekliyorlar şikayetin sonuna buradan detayları paylaşın babında fasa fiso. Paylaştık zaten geri dönüş yok özür yok çözüm yok.

  • Berna Koca
    Berna Koca
    3 hafta önce

    Özel Hastane sıfatını hiç haketmeyen, mutsuz personeli ile hizmet vermeye çalışan bir hastane olduğunu bugün deneyimleyerek öğrendik. Daha iyi ilgi görebilmek için geldiğimiz hastanede soru sormaktan korkarak işlemlerimizi yaptırıyoruz. Çalışanlar ne işiniz var ki burada der gibi bakıyorlar, kendi içlerinde hastane hakkında yüksek sesle yorumlar yapıyorlar.Yazik…

Yorum Ekle

Bir yanıt yazın

Geri Bilidirm
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Lütfen hatayı seçiniz.