Üye Paneli

Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi, Eskişehir ili Odunpazarı ilçesinde Özel hastane olarak faaliyet göstermektedir. Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi iletişim ve adres bilgileri yukarıda verilmiş olup detaylı konum bilgisi için altta bulunan haritayı kullanabilirsiniz. Kuruma ulaşmak için 0 (222) 221-4848 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Akarbaşı Mah. Kıbrıs Şehitleri Cad. No:55 Odunpazarı, Eskişehir

Hizmetler / Bölümler

Şehir

Google Yorumları

4,1
4.039 yorum
  • Özlem Luleci
    Özlem Luleci
    geçen hafta içinde

    Doğumda Dr Sevgi Yazıcıoğlu işlemlerini yaptığı için oğlum 7 günlükken muayene gittim 30 dk içerideki hastalarıyla sohbet muhabbet gülüşmeler ardından ancak sıra geldi biz icerideyken çok yönlü bir muayene olmadı 5 dk içinde çıktık 14 günlükken kontrol muayenesi için tekrar gittiğimde hasta olan çocuğu çıkarıp yakınlarıyla birçok hastanın beklemesini aldırış etmeden tam anlamıyla 45 dk sohbet muhabbetin ardından başka hasta aldı 10 dk sürdü sonra bize geldi sıra içeriye girdiğinizde sadece kilosuna baktı tamam çıkabilirsiniz iyi dedi biz sorular sormadan yine muayene yok tam çıkarken sekreteriyle birşeyler konuşuyorlardı yüzüne baktım doktor sizinle alakalı birşey değil genel dedikodu yapıyoruz dedi ben böyle bir doktor görmedim uzun süre beklemek isteyen çocuk hastalar ve kişisine göre muamele görmek isteyenler bu doktoru tercih edebilir.

  • Emre Sevil
    Emre Sevil
    2 hafta önce

    Yatan hasta (Servis) katında, iğrenç bir ses tonuyla, adi bir hoparlorden, bangır bangır(!) “plakalı araç sahibi aracınızın başına gidin” diye anons yapılır mı? Kulaklarıma inanamadım. İnsanlar ameliyattan çıkmış yatıyor orada ne plakası? Özel hastanede 2 kişilik küçücük odalar. Arası perdeyle ayrılmış sadece. Yan tarafta konuşulan hastaya özel şeyleri ben duyuyorum, benim konuştuklarımı onlar duyuyor. Odada ağır bir koku… Hijyen yok, servislerdeki banyo/tuvaletlerin derzleri simsiyah. Bir çoğu kırık. -1 katta danışmayla MR odasinin arasında morg olur mu? Hastane kalabalık. Bina yetmemiş ama herşeyi tıkıştırmışlar içeri, hastaya yer kalmamış. En kötü devlet hastanesi buradan iyi. Hiç gerek yok.

  • Özlem Klc
    Özlem Klc
    bir ay önce

    Annemi check-up a gönderdim orada kadina tansiyon ilaci ve şeker ilaci verildi ikiside en ağırı tansiyon ilaci yanlış yazılmış yüksek dozda ve bu ilaç yüzünden benim annem komaya giriyordu çünkü bu ilaç annemin vücudunda kanında hücrelerinde ne kadar tuz varsa çekmiş almis bilinci kapaniyordu konuşma zorluğu halsizlik algilayamama ve ne yaptığını bilmiyordu şehir hastanesine kaldırdık kırmızı alan ve direk buldular ne sorun olduğunu yazilmamasi gereken bi ilacmis yazıklar olsun size ya ölseydi annem kim verecekti bunun hesabını hastaneden bir çıkalım gereken her yere şikayette bulunacağım paramızla az daha annemin sonu oluyorduk yazık gerçekten hakkımı size helal etmiyorum canımdan can gitti

  • Levent Dövücü
    Levent Dövücü
    bir hafta önce

    31.08.2024 tarihinde eşimi serum için getirdim, sonrasında reçete sonucunu öğrenmek için tam 40 dk bekledim. Vaktiniz bolsa tavsiye ederim.

  • Burhan Çınar
    Burhan Çınar
    2 hafta önce

    8 yaşındaki çocuğumu acilen en yakın hastane olduğu için götürdüm. danışmadaki hanımlar ne zaman doktor görür, sırada yoğunluk var mı vs gibi sorularıma "bilgi veremiyoruz" dediler. çocuk çok halsizdi ve iyi değildi bir türlü anlamadılar acile götürün dediler. acilde çocuk doktoru var mı dedim, yok dediler. bu hastaneyi kim yönetiyorsa söz konusu çocuklar olduğunda duyarlı bir hizmet sunması gerektiğini öğrensin! ayıptır ya

Yorum Ekle

Bir yanıt yazın

Geri Bilidirm
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Lütfen hatayı seçiniz.