Üye Paneli

Özel Trakya Hastanesi, Edirne şehrinde Özel hastane olarak faaliyet göstermektedir. Özel Trakya Hastanesi iletişim ve adres bilgileri yukarıda verilmiş olup detaylı konum bilgisi için altta bulunan haritayı kullanabilirsiniz. Kuruma ulaşmak için 0 (284) 225 00 00 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Özel Trakya Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Sarıcapaşa Mah. Talatpaşa Cad. No:168 Merkez, Edirne

Hizmetler / Bölümler

Şehir

Google Yorumları

4,3
614 yorum
  • G A
    G A
    geçen hafta içinde

    Devlet hastanesinden birkaç tahlilim hatalı çıktığı için buraya geldim. Hastane çalışanları kibardı. Kadın Hastalıkları ve Doğum doktoru Yasemin Hanım muayene olup tahlil verdim. Kendisi bana çok yardımcı oldu ve bana çok nazik davrandı. Hatta çıkmayan sonuçlarım için tekrar hastaneye gelmek yerine arayarak bilgi verdiler. Ben özellikle Yasemin Hanım ve hemşiresine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.

  • Dilaver Karaagac
    Dilaver Karaagac
    bir hafta önce

    Geçen hafta Hollanda'ya gelirken rahatsizligimdan dolayi bu hastaneye rahatsızlığımdan dolayi bu hastaneye muayene olmak için başvurdum. Özellikle hasta kabuldeki görevli bayandan hiç memnun kalmadım. Hastanenin Hollandayla anlaşması olduğunu söylemesine rağmen bizi orda 3,5 dört saat bekletti. Hollanda'dan onay bekliyoruz diye birde yüz tavır ve hareketlerini görseniz tam bir rezalet. Umarım kimsenin yolu bu hastaneye düşmez. Çalışanlardanda hiç memnun kalmadım. Boyle hastanelere nasıl ruhsat veriliyor anlamadim.

  • Meltem Geyik
    Meltem Geyik
    bir ay önce

    Diyetisyen Melis Akgünay hanımdan çok memnunum. Edirnede çok diyetisyenle çalıştım ama ilk defa kilo verip korumayı başardım. çok keyifli ve doğru bir süreç geçirdim. bilgi birikimi, güleryüzlülüğü ve ilgisiyle beni kolayca ideal kiloma getirdi ve öğrettikleri sayesinde sağlıklı beslenmeyi artık hayatıma adapte edebiliyorum.. Burdan kendisine çok teşekkür ediyorum. Sonsuz tavsiyemdir

  • Asım Korkmaz
    Asım Korkmaz
    bir ay önce

    Geçtiğimiz günlerde kulak tıkanıklığıdan başhekim Bülent Halil Havza'dan randevu aldım. Kulağımda kir olduğunu neden düzenli kulağımı temizletmediğim yönünde azar işittim. Senin işin bu, ben müşteriyim benden para kazanıyorsun. Bir hakaret etmediği kaldı. Bir an temizletmeden çıkıp gideyim dedim sonra vazgeçtim. Bir daha yolum düşmez umarım...

  • HÜLYA ERKOLLL
    HÜLYA ERKOLLL
    3 ay önce

    Ailece yaptırdığımız checkup tan hiç memnun kalmadım. Çıkmayan tahliliniz var, çıkınca size mail olarak atacağız dediler ve geriye dönüş olmadı. Bir daha asla gidipte yaptırmam. Keşke oylamada sıfır olsaydı ama ne yazık ki bir var onu işaretliyorum.

Yorum Ekle

Bir yanıt yazın

Geri Bilidirm
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Lütfen hatayı seçiniz.