Üye Paneli

Özel Ekol Hastanesi, Edirne şehrinde poliklinik olarak faaliyet göstermektedir. Özel Ekol Hastanesi iletişim ve adres bilgileri yukarıda verilmiş olup detaylı konum bilgisi için altta bulunan haritayı kullanabilirsiniz. Kuruma ulaşmak için 0 (284) 236-1010 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Özel Ekol Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Kocasinan Mh. Muammer Aksoy Cd. 21. Sk No:1 Merkez, Edirne

Hizmetler / Bölümler

Şehir

Google Yorumları

2,8
289 yorum
  • Duygu Özkan
    Duygu Özkan
    geçen hafta içinde

    Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı profesör doktor Mehmet Ali yüce hocaya teşekkürlerimi sunarım. 2 yıl önce annem kendisine ameliyat oldu zor ve büyük bir ameliyat olmasına rağmen üroloji uzmanı prof dr Osman inci hocamla beraber girdikleri ameliyatı başarıyla tamamladılar ve patoloji sonucu temiz çıktı. Yazılan yorumları okuduğumda evet Mehmet Ali hoca biraz sert mizacı var fakat tersleyen bir doktor değil oraya da sonuçta sohbet etmek için değil muayene olmaya gidiyoruz işini güzel yapan bir doktor tercih meselesi. Hiç bir şeyden anlamayan süslü püslü kelimeler kullanıp ilgileniyormuş gibi yapan doktorlara gideceğime işinin ehli bir doktora gitmeyi tercih ederim. Biz her iki hocamızdan da çok memnunuz. Orada kaldığımız bir hafta süre zarfında kadın doğum katındaki Ünzile hemşire Fatma hemşire nergis hemşireye ve temizlik personeli çalışan bayanlara teşekkür ederiz çok ilgililer biz çok memnun kaldık.

  • Buse Köroğlu
    Buse Köroğlu
    bir ay önce

    3 aydır hamilelik sebebiyle Edirne özel Ekol hastanesinde görev yapan mehmet ali yüceye gidiyorum. Her gittiğim de evde ölçtüğüm tansiyonum normal seyrinde ya da düşük çıksa da oraya gittiğimde stresten ötürü tansiyonum yüksek çıkıyor. Doktorluğuna bir şey demek haddime değil çok bilgili bir doktor olduğunuz için sizin kaprislerinizi çekmeye göze almıştım. Ancak eşim bebeğin video sunu çektiğinde ki tavrınız ve kibriniz insanlık dışıydı. Bir kere siz öyle insanlara dövecek gibi dik dik bakamazsınız. Olabilir yazıyı görmemiş olabiliriz insan gibi uyarabilirdiniz bizi. Biz size para veriyoruz değil mi orada bizim sayemizde çalışıyorsunuz. Kendimizi paramızla aşağılatmaya gelmiyoruz biz oraya. Meslekten sıkıldıysanız bence derhal terk edin orayı ki dışarıda bu mesleği yapmak için bekleyen doktorlara yer açılsın. Biz saygımızdan ötürü hiçbir şey demeden odasından ayrıldık. Eşime onunla devam edemeyeceğimi bu kadar egosu yüksek bir doktorla doğuma giremeyeceğimi söyledim. Siz profesör olmuşsunuz ama diğer insani kavramların hepsini unutmuşsunuz. Kaprislerinizi hastalarınıza aktarmamayı öğrenin. İnsanlar size iki cümle soru soramadan oradan ayrılıyorlar. Ekol Hastanesi,hakkında bu kadar kötü yorum yapılan doktoru da nasıl bünyesinde tutuyor bilemedim… bir ortaklık söz konusu sanırım. Hala içim doktora karşı dolu olsa da yorumumu sonlandırmak istiyorum çünkü daha farklı cümleler kurmak istemiyorum.

  • İzzet Torun
    İzzet Torun
    2 hafta önce

    Ekol Hastanesi'ne gitmeden önce bir kere değil, on kere değil, yüz kere düşünün... Hele bir de ortopediye gidecekseniz, bin kere düşünün. Annemin bir dizine iki yıl önce protez takıldı, ağrıları geçmedi giderek şiddetlendi. Bir yıl önce tekrar ameliyat ettiler bir şey yok, protez sağlam dediler. Annemin ağrıları geçmedi, aksine gün geçtikçe artıyor. Ağrısı olduğunu söyledikçe şiddetli ağrı kesiciler verdiler ama hiç etkisi olmadı. Ameliyatı yapan prof hoca "elimizden geleni yaptık" diyerek bir daha gelmeyin dercesine noktayı koydu... E bizde gitmedik, çünkü her gidişimizde protezde sorun yok diyerek ağrı kesici veriyordu.... Ancak başka bir doktor "protez değişecek, ağrıları ve şikayetleri bu yüzden" dedi. Sağlık hizmeti alacağınız hastane ve doktoru iyi araştırın. Ha bu arada, ortopedi bölümü sekreterlerini uyarın veya eğitime tabi tutun. Hastalara davranışları hiç hoş değil, Herkese sağlıklı günler.

  • Mehmet Akay
    Mehmet Akay
    3 hafta önce

    Akay ailesi olarak yıllardır bir çok bölümden hizmet aldık fakat iki ay önce eşimi göz doktari Tolga beye götürdüm muayene etti sol gözünüzde katarak var yüzde otuz görüyor mercek takılması gerekiyor dedi bizde tamam dedik on altı milyona anlaştık parayi yatırdım gözünüz gözlüksüz ayna gibi görecek dedi fakat göz köpük yaptı biz ekolle. hastaneye gittik kendisine gözümüz köpük yapıyor dedik hemen eşimin omuzundan tutup itti haydi fakülteye gidin orada tedavi olun dedi bizi hastaneden kovdu benim göz amaliyatima mana bulacak doktorun ben .....dedi biz hastane mudurune durumumuzu yazılı olarak ilettik cevap gözde ekfeksiyon olmuş diye yanıt aldık gözümüzü iki uzman doktara gösterdik mercek darbe görmüş dediler. Neden hasta yakinlari bunun gibileri darp ediyor hak eden cezalandırılmalı hakkımızı helal etmiyoruz. Aldığı para haram olsun girtaginda kanser çıksın.

  • Gözde Ece
    Gözde Ece
    3 hafta önce

    07.08.2024 tarihinde doğum yaptım. Prof. Dr Mehmet Ali Yüce sayesinde başarılı bir ameliyat geçirdim ve hastanenin kadın doğum servisinde 2 gün yattım çok memnun ayrıldım hem çocuk hemşireleri, hem kadın doğum hemşireleri, ebeler hepsi gerçekten işini hakkıyla ve severek yapıyor. Doğum için kesinlikle öneriyorum bu hastaneyi. Herkese çok teşekkürler

Yorum Ekle

Bir yanıt yazın

Geri Bilidirm
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Lütfen hatayı seçiniz.