Üye Paneli

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kastamonu şehrinde eğitim ve araştırma hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. İlimiz Kuzeykent Mahallesi, Cankat Sokak, Adliye Sarayı Arkası adresinde birçok yeni modern üniteleri bulunan, 85470 m2 alana sahip Yeni Devlet Hastanesi hizmet vermektedir. Personel ve cihaz donanımı çok üst düzeyde olan hastanemizde otelcilik ve sağlık hizmetinin en kalitelisi verilmeye çalışılmaktadır.

400 yatak kapasitesine sahip yeni Kastamonu Devlet Hastanesi 14 bloktan müteşekkil, çocuk ve yetişkin acil, 117 poliklinik odası, 8 doğum odası, 12 ameliyathane, 72 yataklı yoğun bakım, anjiografi ve kalp damar cerrahisi merkezi, 18 üniteli diyaliz merkezi, yanık ve kemoterapi tedavi ünitelerinden oluşuyor.

2020 yılında T.C. Sağlık Bakanlığı, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü’yle T.C. Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü arasında afiliasyon protokolü imzalanmıştır. Bu tarihten sonra hastanemiz Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak faaliyetlerini sürdürecektir.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Kuzeykent Mah. Cankat Sok. No:4 Merkez, Kastamonu

Hizmetler / Bölümler

Şehir

Google Yorumları

3,2
305 yorum
  • Esra Güven
    Esra Güven
    2 ay önce

    2 defa 8 gün annemin ameliyatı sebebiyle ortopedi servisinde yattik. her gün temizlik yapılıyor, yemekler kusursuz ve hemşireler ilgili

  • Selahattin Kaya
    Selahattin Kaya
    bir hafta önce

    Acile çocuk için geldik bobrek nakli ve engelli hasta kayıtaki umut isimli memura engelli olduğunu söyledik bizden kart istedi araçta olduğunu ve yanımızda engelli raporu var dememize rağmen işlem yapmadı 2 saat beklemek zorunda kaldık hastane içindeki engelli park yerlerine engelli harici herkes park ediyor gözlemdeki bayan hocamız her seferinde kalkıp hata anos ediyor kapıdaki güvenlik hiç ilgilenmiyor benim düşüncem güvenlik görevlileri daha aktif görev yapmali

  • ahmet ünsel
    ahmet ünsel
    bir ay önce

    Önünde arnavut kaldırımı döşeli ve engelli park yerleri her zaman dolu olan naçizane hastanedir. Ameliyat olduysaniz çıkışta tıkır tıkır arnavut kaldırımı taşlardan gidebilirsiniz... Bedava rally. :-) Komedi! Not: bugün tedavi olduğunuz doktor bir sonraki randevunuzda bu hastanede çalışmıyor olabilir... Ona göre takipli hasta olmak isterseniz tercihinizi Ankara'dan yana kullanabilirsiniz.

  • Şermin Hışıroğlu
    Şermin Hışıroğlu
    3 hafta önce

    Acile hastamız acil olduğu için geliyoruz ama hasta saatlerce beklemek zorunda kalıyor bir tane doktorun 200 kişiye bakmasını beklemek saçmalık insanlar mağdur oluyor. Buna bir çözüm bulunması gerek bu şekilde insanların sağlığıyla oynamak kimsenin vicdanı için rahat bir durum olmamalı.

  • Uğur Mamati
    Uğur Mamati
    bir ay önce

    Hasta ziyarerine geldim büyük hastane otopark sorunu yok etrafında marketler var güzel

Yorum Ekle

Bir yanıt yazın

Randevu

Geri Bilidirm
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Lütfen hatayı seçiniz.