Üye Paneli

Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul ili Sarıyer ilçesinde kemik hastalıkları hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Hastanemiz Sağlık Bakanlığı tarafından 21 Aralık 2001 tarihinde özel dal eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne geçirilmiş ve bu haliyle ülkemizin Ortopedi ve Travmatoloji alanında ilk ve tek özel dal eğitim hastanesi olmuştur.

Bugün hastanemiz 3 tane Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği, 25 Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, 133 hasta yatağı, 31 poliklinik muayene odası, laboratuar ve görüntüleme birimleri ile sağlık hizmeti sunmaktadır.

Hedefimiz, hastanemizi kolay ulaşılabilir, kaliteli ve çağdaş tıbbi hizmetin verilebildiği bir sağlık kurumu ve bilgi çağının sunduğu imkânları kullanabilen, modern teşhis ve tedavi yöntemlerini uygulayabilen bilgilerle donatılmış uzman kadroları yetiştirecek bir eğitim kurumu haline getirmektir. Baltalimanı adını hem yurt içinde ve hem de yurt dışında bir marka haline getirmeye kararlıyız. Geçmişte kapatılması veya otel ve benzeri amaçlarla kullanılması gündeme getirilen hastanemiz bugün 21. yüzyıl Türkiyesinin en önemli sağlık kurumlarından biri haline gelmiştir. Bu haliyle hastanemiz hasta sayısı, hasta potansiyeli ve çeşitliliği, hizmet verilen mekanların tarihi ve doğal güzelliği ile değil ülkemizde, Avrupa’da bile birkaç önemli ortopedi merkezinden biri olmaya adaydır.

Hastanemiz İstanbul’un Avrupa yakasında, Sarıyer ilçesi sınırları içersindedir. Beşiktaş’tan Sarıyer yönüne gidişte Rumeli Hisarı’ndan sonra, sahildedir.

Ulaşım için Sarıyer, İstinye, Bahçeköy İETT otobüsleri hastanemiz önünden geçmektedir. Özel araç ile ulaşımda, TEM otoyolunda Anadolu’dan gelişte Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü geçince ilk yol ayrımı olan Etiler sapağından çıkış yapılarak, Avrupa’dan gelirken köprüden önceki son çıkıştan çıkış yaparak sahil yoluna inildiğinde hastanemize ulaşılabilir.

Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Baltalimanı Mah. Rumeli Hisarı Cad. No:57/1 Sarıyer, İstanbul

Hizmetler / Bölümler

Şehir

Google Yorumları

3,5
590 yorum
  • Rad. Dr. Mehmet ELGEZEN

    Adını Fatih Sultan Mehmet döneminde Osmanlı donanmasının başında bulunan Kaptan-ı derya Baltaoğlu Süleyman Bey'den almıştır. Kaptan-ı Derya olarak bulunan Baltacıoğlu Süleyman Bey’in İstanbul'un fethine çok büyük katkı sağlayan gemileri burada hazırladığı için liman Baltacıoğlu'nun ismiyle anılır olmuştur. Burada hazırlanan gemiler Beşiktaş tarafına sevk edilerek oradan karadan Haliç'e indirilmiştir. Baltalimanı Reşit Paşa zamanında yazlık ve av köşkünün kurulduğu ve lale devrinde yurt dışından gelen misafirlerin ağırlandığı bir semttir. Av köşkü olarak kullanılan yapı şu anda hala ayakta olup Baltalimanı Kemik hastalıkları hastanesi olarak değerlendirilmektedir. Emirgan ve Rumelihisarı semtlerinin arasında kalmaktadır

  • Hasret MİRZA
    Hasret MİRZA
    bir ay önce

    Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul ili Sarıyer ilçesinde kemik hastalıkları hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Hastane Sağlık Bakanlığı tarafından 21 Aralık 2001 tarihinde özel dal eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne geçirilmiş ve bu haliyle ülkemizin Ortopedi ve Travmatoloji alanında ilk ve tek özel dal eğitim hastanesi olmuştur. Hastanenin manzarası ve çevre düzeni gerçekten görülmeye değer ama hastanenin içi için aynı şeyi söyleyemem adeta dökülüyor ve çok berbat bir durumda.

  • Haşim Narinç
    Haşim Narinç
    geçen hafta içinde

    Doktorlar çok iyi ama bazı hemşireler kötü muamele ediyorlar ilgilenmiyorlar temizlik konusu hak getire temiz değil çarşaflar 1. Hastadan sonra normalde değişmesi gerekirken 1 çarşafı 2 belki daha fazla hasta kullanıyor emin değilim ama 2 hastayı gördük yemekler 3 çeşitten 1 kesin ya bayat yada soğuk 4 5 tane koğuş için sadece 1 adet dolap var koskoca hastanede

  • filiz deniz
    filiz deniz
    bir ay önce

    22 Temmuz 2024 tarihinde Nöroloji Doktoru ? E. Ü. muayene olmaya gittim. Şikayetimi dile getirdim, elime bir kağıt tutuşturdu MR çektir gel dedi. Ne sebep ne ihtimaller bilgi adına hiçbir şey yok. Üsluba hiç değinmiyorum bile, yaşına hürmeten karşılık vermedim. 31 Temmuz’da sonuçları göstermek için gittim, randevu al gel, böyle bakmam dedi. MHRS de 8 Ağustos öncesi randevu alamıyorum, ilk muayene sonrası 10 gün sonuç gösterme hakkımız yok mu dedim. Dinlemedi bile, kapıda bir tane bile hasta yoktu, MHRS den baktım bugünkü hasta randevuları hep boş. Devlet hastanelerine olan güveni böyle böyle bitirdiniz, yazıklar olsun. Gençlikte çalıştık biraz dinleneyim mantığı mı var anlamadım gitti, emekli olmak da bir çözüm.

  • Ferah Sözmen
    Ferah Sözmen
    bir ay önce

    Konumu dışında güzel hiç bir şey yok. Hasta bakıcılar ukala ve terbiyesiz. Hijyen sıfır. Asistan doktorlar köpek muamelesi yapıyorlar hastalara. Yataklar kırık dökük. Refakatçi koltukları leş gibi ve kırık. Yemekler berbat ötesi. Kantin yok, hastanenin girişindeki büfeye gitmek zorundasınız. Tuvaletler pislik içinde.100 200 kişi buna enfeksiyonlu hastalarda dahil 2 adet tuvaleti kullanmak zorunda. Duş yok. Uzaktan gelen hasta yakınları kokuyor artık. Orada kalan hastalara Allah sabır versin. Sadece ameliyatı yapan doçent doktor Ferdî bey çok naif kibar bir insan. Sonsuz teşekkürler.

Yorum Ekle

Bir yanıt yazın

Randevu

Geri Bilidirm
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Lütfen hatayı seçiniz.