Üye Paneli

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Rize şehrinde eğitim ve araştırma hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Hastanemiz 20 Ağustos 2005 itibariyle 366 yataklı yeni binasında hizmet vermeye başlamıştır. Bu sayı zaman içerisinde artırılmış ve şu anda 516 dır. Mevcut hastanemiz 11 bloktan oluşan kompleks bir binadır. Hasta odaları tek ve çift kişilik banyolu lavabolu odalardan oluşmaktadır. 11 adet ameliyathane salonumuz vardır. KVC Yoğun Bakım, Dahili Yoğun Bakımımız mevcuttur. Hastanemizde açık kalp ameliyatı yapılmakta ve anjiografi ünitemiz bulunmaktadır. Hastane binası merkezi sistemden ısıtılıp soğutulmaktadır.

Hastanemiz 2008 Aralık ayından itibaren Eğitim ve Araştırma hastanesine dönüştürülmüştür. 60000 m2 kapalı alanı, 70 poliklinik odası ve 400 hasta yatağı, 9 ameliyathanesi, yoğun bakım üniteleri, Hemodiyaliz merkezi, Anjiyografi ve görüntüleme merkezleri ile yeterli ve modern bir eğitim hastanesi alt yapısına sahip olan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık hizmetleri çağın öngördüğü standartlara uygun olarak verilmektedir.

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim Ve Araştırma Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adres: İslampaşa Mah. Şehitler Cad. No:74 Merkez, Rize

Hizmetler / Bölümler

Şehir

Yorum Ekle

Bir yanıt yazın

Randevu

Geri Bilidirm
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Lütfen hatayı seçiniz.