Üye Paneli

Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul ili Beyoğlu ilçesinde göz hastalıkları merkezi olarak faaliyet göstermektedir. Prof Dr. Reşat N. Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak vizyonumuz; Göz Sağlığı ve Hastalıkları alanında bilimsel gelişmelere öncülük etmek; yetiştirdiğimiz üstün nitelikli, insana saygılı, etik değerleri olan uzman hekimlerle ülkemizin sağlığına katkıda bulunmak; sahip olduğumuz yüksek teknolojik olanaklar ve yetkin medikal kadromuzla hastalarımıza hak ettikleri güler yüzlü, güvenilir, çağdaş hizmeti vermektir.

Acil polikliniğimiz haftanın 7 günü 24 saat kesintisiz hizmet vermektedir. Polikliniklerimiz 08:00 – 12:00 / 13:00 – 17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Hastanemize metro yoluyla ulaşmak için M2 Yenikapı – Hacıosman hattını kullanabilirsiniz. Şişhane metro durağında indikten sonra Galata Kulesi istikametinde ilerleyiniz. Tramvay ile T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattını kullanabilirsiniz. Karaköy durağında indikten sonra Galata Kulesi istikametinde ilerleyiniz. Otobüs ile ulaşım için Karaköy durağından geçen otobüslerle ulaşım mümkün. Eminönü yönünden gelecek olanlar için Eminönü durağında indikten sonra Galata Köprüsü üzerinden Karaköy yönünde ilerleyin. Galata Kulesi istikametine yönelin.

Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Bereketzade Mah. Bereketzade Camii Sok. No:8 Beyoğlu, İstanbul

Hizmetler / Bölümler

Şehir

Yorum Ekle

Bir yanıt yazın

Randevu

Geri Bilidirm
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Lütfen hatayı seçiniz.